Monsters, Inc.-efterfølger bliver udskudt til 2013

Nyheder
Af ukendte årsager bliver Monsters 2 forsinket og vil først få premiere i 2013. Til gengæld vil en anden animationsfilm fra Disney komme i biografen tidligere end forventet.
Af ukendte årsager bliver Monsters 2 forsinket og vil først få premiere i 2013. Til gengæld vil en anden animationsfilm fra Disney komme i biografen tidligere end forventet.


Efterfølgeren til Pixar's Monsters, Inc. (som faktisk bliver en prequel) har fået titlen 'Monster University' og vil som tidligere berettet handle om Mike og Sullivans ungdomsår i skoletiden. Men vi kommer til at vente længe, før vi får herlighederne at se. Filmen er nemlig blevet rykket helt til 2013, mere præcist den 21. juni 2013.

Men der er også gode nyheder til de utålmodige Disney-fans, for mens Pixar udskyder en af deres film, har Walt Disney Animation Studios valgt at fremskyndet en af deres kommende premierer. 

Disney-filmen 'Reboot Ralph' skulle oprindeligt have release om to år (marts 2013), men i stedet overtager filmen premieredagen, hvor Monster University skulle have været på plakaten. Reboot Ralph kan derfor opleves fra den 2. november.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Afrejsedato for fjerde piratsejlads

Endnu engang skal kaptajn Jack Sparrow sætte sejl. Nu har Disney sat en officiel premieredato for den næste 'Pirates'-film. Se hvornår her.

Tron Legacy's premiere er fastlagt

Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.

Monsters, Inc. 2 i 2013?

Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.