Kæmpeshow åbnede ny sæson i Disneyland Paris

Nyheder
Selvom der ikke åbner nogen nye forlystelser i Disneyland Paris i år, var der alligevel grund til et storslået show, da parken skød den nye sæson i gang med titlen "Magical Moments". Se hvad det nye år byder på.
Selvom der ikke åbner nogen nye forlystelser i Disneyland Paris i år, var der alligevel grund til et storslået show, da parken skød den nye sæson i gang med titlen "Magical Moments". Se alle billederne her.

Sæsonens åbningsshow i Disneyland Paris.

Der blev malet med den helt store palet af farver, figurer, dans og fyrværkeri, da Europas største turistattraktion, Disneyland Paris, afholdt åbningsceremoni for den officielle 2011-sæson.


I år hedder temaet i Disneyland Paris "Magical Moments" (magiske øjeblikke). Efter sidste års åbning af Toy Story Playland er der ingen nye attraktioner på banen denne sæson. Til gengæld bliver det meste af 2011 brugt på finpudse og opgradere hele resortet til næste års 20 års jubilæum. Det betyder, at Disneyland Paris i år vil komme til tage sig flottere ud, end det har gjort i årevis.

Der er stadig stilladser ved en del af slottet i Disneyland Paris mens det males.

Slottet bliver malet fuldstændig over med nye klare farver, Fantasyland bliver belagt med nye sten og fliser, alle hotellerne får nyrenoverede værelser med fladskærme og næsten alle forlystelser og områder bliver rengjorte og sat i stand.

Værelserne på Hotel Sequia Lodge har fået en make over med et Bambi-tema.

Derudover bliver der bygget på livet løs i den nærliggende Disney Village, hvor en gigantisk World of Disney-butik er under konstruktion ligesom en stor Earl of Sandwich er ved at blive færdiggjort med udsigt over Lake Disney.

Murene til den World of Disney-butikken er i gang med at blive rejst.

Sådan vil butikken se ud, når den står færdig.

Glasfacaden til den nye Earl of Sandwich-restaurant er næsten færdig.

Så der var noget at fejre, da Mickey Mouse og alle hans venner gik på scenen i hjertet af Disneyland Paris forleden og bød alle gæsterne velkommen til et nyt år i hans "hjemland".


Et af de nye tiltag i år er en stribe af "foto-muligheder", hvor man kan få taget sit billede sammen med kendte Disney-figurer i en lille kulisse fra filmen. Dette findes fast rundt omkring i den parisiske park, men i år er der skruet op for blusset med over otte nye steder. Her kan du se nogle af dem:

Teselskab fra Alice i Eventyrland i Fantasyland.

Ka og Sazu i Adventureland.

Det flyvende tæppe i Adventureland.

I Adventureland bliver de mindre børn inviteret med til et helt nyt Peter Pan-show der finder sted ved siden af piratskibet:Og over i søsterparken Walt Disney Studios har Lynet McQueen gjort sit indtog i det spektakulære stuntshow. Lynet laver dog ikke selv nogen stunts, men mon ikke bilen er for værdifuld til at smide rundt med?Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneyland Paris fejrer 20 års fødselsdag med kæmpe vandshow

Næste år runder Disneyland Paris 20 år og det skal fejres med manér. Efter årtier med parader, danseshows og opvisninger kommer der nu en helt ny type event til forlystelsesparken, som har trukket fulde huse i Californien.

Disney-mesterværk er trækplaster på sandslotsfestival

En belgisk festival i Blankenberge har mange fantastiske bygningsværker i sand, men det største tilløbsstykke er en række af sandskulpturer lavet og leveret af Disneyland Paris.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Disney-slottet i Paris får en make-over

Torneroseslottet i Disneyland Paris er efter mange års hård sol, regn og sne blevet en medtaget og falmet fornøjelse. Derfor skal det ikoniske slot undergå en større restaurering i løbet af denne sommer.

VIDEO: Sådan fejredes nytåret i Disneyland Paris

Man skal ikke være bange for at mangle fyrværkeri, hvis man fejrer årsskiftet i Disneyland Paris. Det viser denne privatvideo, hvor Torneroseslottet indhylles i et spektakulært fyrværkerishow på slaget tolv d. 31. dec. 2010.

Mickey's magiske brag af en fest skudt i gang

I går tog Disneyland Resort Paris hul på et nyt år med et nyt tema. I de næste mange måneder vil parkerne invitere til "Mickey's Magical Party".