Første spadestik til Shanghai Disneyland afslører verdens største Disney-slot

Nyheder
Ved ceremonien, hvor det første spadestik til Shanghai Disneyland blev taget, kunne Disney vise billeder af hele forlystelsesområdet og af slottet, som bliver større og højere end alle andre slotte i Disney's verdener.
Ved ceremonien, hvor det første spadestik til Shanghai Disneyland blev taget, kunne Disney vise billeder af hele forlystelsesområdet og af slottet, som bliver større og højere end alle andre slotte i Disney's verdener.


Forleden blev det første spadestik til det kommende Shanghai Disneyland taget. Parken bliver den dyreste, som Disney nogensinde har lavet. 22,7 mia. kr. skal der bruges på første fase af den nye kinesiske resort. Herunder er det bl.a. Disney's topchef Bob Iger og embedsmænd fra den kinesiske regering der tager hul på byggeriet.


Her er den officielle video fra ceremonien der skyder byggeriet i gang: 


Shanghai Disneyland resort skal med tiden minde om Walt Disney World i Florida med mange individuelle forlystelsesparker og hotelkomplekser. Men i byggeriets første fase, bliver der blot konstrueret en enkelt park, som bliver den typiske "Magic Kingdom" temapark. Shanghais version vil de den største af alle Disney's seks udgaver.


Ved ceremonien forleden blev der vist nye billeder og artwork af den nye park. Og det ses med al tydelighed, at der bliver tale om en anderledes og atypisk Disney-park uden den klassiske Main Street USA, men til gengæld med masser af bevoksning, søer, floder og blomsterparker.


I hjertet af det nye Shanghai Disneyland troner slottet som ikke er taget fra en enkelt Disney-tegnefilm, men i stedet hedder "Storybook Castle", og vil være baseret på adskillelige eventyrhistorier fra Disney's filmarkiv. Slottet bliver det største, højeste og dyreste i Disney's historie og vil i følge Bob Iger blive et "interaktivt slot".


Og her ses for første gang det officielle logo til Disney's nyeste eventyrpark:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

Første byggefotos fra Shanghai Disneyland

Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her.

Byggeriet af Shanghai Disneyland begynder om en uge

Disney får snart en gigantisk forlystelsespark i verdens folkerigeste land. Shanghai Disneyland er spået til at blive større end nogen anden Disney-park og byggeriet begynder om ca. en uge. Se det eneste billede af, hvordan det kommer til at se ud her.