Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Nyheder
Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.
Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Det nybyggede eventyrslot i Magic Kingdom i Walt Disney World.

Som en del af den omfattende udvidelse af Fantasyland i Walt Disney World i Florida, får parken et nyt slot. Og efter Disney's vane for at bygge Tornerose- og Askepot-slotte er det første gang at en større konstruktion bliver rejst fra tegnefilmen Skønheden & Udyret.

Slottet som det tager sig ud i Skønheden & Udyret.

Slottet bliver bygget i miniatureudgave (med en højde på i alt 12 meter), men indeni er der masser plads. I det falske bjerg som slottet troner på, bliver der indrettet en luksuriøs restaurant i en royal der er en næsten tro kopi af filmens, hvori Belle og Udyret danser.


Her kan du se en amatørvideo der viser konstruktionen af Udyrets slot:

I det nye område af Fantasyland bliver en hel række af mindeværdige bygninger rejst fra 1991-filmen. Udover slottet bliver Belles hus et attraktivt sted af møde prinsessen og få taget foto samme med hende. Også landsbyen bliver delvist genskabt med bl.a. Gastons kro, hvor man i fremtiden vil kunne gå ind og få sig en bid brød og en ikke-alkoholisk drik.

Det nye Fantasyland åbner i 2013.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig bag kulisserne i det nye Fantasyland

Walt Disney Worlds nye Fantasyland bliver dette års helt store trækplaster i Florida med både Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Snehvide og Dumbo repræsenteret i splinternye forlystelser, restauranter og attraktioner. Her kan du se en video, hvor hjernerne bag (de såkaldte "Imagineers") giver et eksklusivt kig bag kulisserne.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Første spadestik til Shanghai Disneyland afslører verdens største Disney-slot

Ved ceremonien, hvor det første spadestik til Shanghai Disneyland blev taget, kunne Disney vise billeder af hele forlystelsesområdet og af slottet, som bliver større og højere end alle andre slotte i Disney's verdener.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.