Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Nyheder
Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.
Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.
 
©Disney Channel
 
SELENA GOMEZ i nye afsnit på Disney Channel!
Fjerde sæson af den Emmy Award-vindende serie MAGI PÅ WAWERLY PLACE har premiere torsdag den 21. april kl. 08.30. Her bliver Alex lokket til at fortælle hele verden, at hun og hendes brødre er troldmænd, og en dobbelt trylleformular går i skuddermudder og ændrer Max's liv for evigt. Bailee Madison ("Bridge to Terabithia", "Brothers") indtræder i rollen som Maxine, en yndig 10 år gammel magiker. 4. sæsons premiereafsnit vises torsdag den 21. april kl. 08.30 (dubbet) og kl. 20.40 (tekstet) på Disney Channel.
 
Anders Nummedal ©Disney
 
 
Ny omgang NEXT X på Disney XD
For andet år i træk præsenterer Disneys underholdnings-, sports- og actionkanal for unge, Disney XD, en række unge, lovende talenter som bud på årets ’Next X’, i miniserien med samme navn. Tv-serien følger ni unge kandidater under en uges intensiv træning i Alperne, hvor de coaches af nogle af verdens bedste inden for freestyle ski og snowboard. Ved ugens afslutning kåres en vinder, som får mulighed for at optræde ved ESPN’s prestigefyldte Winter X Games Europe. Skandinavien repræsenteres af 13-årige Anders Nummedal fra Norge, og programmet har premiere den 25. april kl. 16.20 på Disney XD.
 
©Disney Channel
Klokkeblomst for de mindste - på Disney Channel
I den magiske Drømmehave bor feen Klokkeblomst sammen med sine veninder Silvia, Rosetta, Faunia og Iridessa. Ved hjælp af lidt tryllestøv sørger de for at årstiderne kommer til menneskene. Følg Klokkeblomst og hendes fascinerende eventyr i en verden fyldt med magi og fortryllende glans.
Klokkeblomst og den forsvundne skat, den 21. april kl. 09.00
Klokkeblomst og feernes hemmelighed, vises den 22. april kl. 09.00

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Magi På Waverly Place finalen

Så nærmere slutningen sig på Disney's successerie Magi På Waverly Place, og langt om længe får vi afsløret hvem der bliver familiens næste magiker.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Halloween på Disney Channel

Disney Channel fejrer Halloween og har fredag den 29. oktober kl. 19.00 premiere på Magikere mod varulve - en times Halloween-special med alle vennerne fra Magi på Waverly Place

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.