Spiseforstyrret Disney-pige har skærmskræk

Nyheder
18-årige Demi Lovato dropper sin medvirken i Disney-serie. En spiseforstyrrelse har givet hende skærmskræk.
18-årige Demi Lovato dropper sin medvirken i Disney-serie. En spiseforstyrrelse har givet hende skærmskræk.


Hun plejer at være fast inventar i Disney tv-serien "Sonnys chance", men efter tre måneders sygepause har 18-årige Demi Lovato ikke mod på at vende tilbage foran kameraet.

Den amerikanske skuespiller og sangerinde har på det seneste lidt at en spiseforstyrrelse, som har taget lysten for at indspille serien væk fra hende.

- Jeg tror ikke, det ville være sundt for mig at gå tilbage til "Sonny". At stå foran kameraet ville gøre mig nervøs, siger Demi Lovato til People Magazine.

Ifølge magasinet har den amerikanske teenager tidligere tilstået, at hun fik et nervesammenbrud, inden hun skulle i gang med rehabiliteringen for sin spiseforstyrrelse.

Men nu vil Disney-talentet kigge fremad og fokusere på at holde gang i sangkarrieren.

- Det gav mening for mig at komme videre og forlade showet for at fokusere på min musik. Det er selvfølgelig lidt sørgeligt, at et kapitel i mit liv er slut, men tidspunktet for at komme videre kunne ikke være bedre, siger Demi Lovato.

Og på Disney Channel er der ingen sure miner over ikke at få fornøjelsen af at arbejde med den talentfulde sanger og skuespiller.

- Vi respekterer Demis beslutning om at holde fuld fokus på musikken og ikke med det samme gå tilbage til sin skuespilkarriere, siger en talsmand fra tv-kanalen ifølge People Magazine.

- Hun er en talentfuld ung dame, og vores hjerter er med hende, når hun arbejder på at forbedre helbredet og vende tilbage fra den hårde modgang, tilføjer talsmanden fra Disney Channel.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Demi Lovato er Disney's nye musikalske guldæg

Den 18-årige Disney Channel-stjerne Demi Lovato har slået Miley Cyrus af pinden som den bedst sælgende musik-stjerne hos Walt Disney Records.

"Phineas and Ferb" går til filmen

Disney er blevet så glade for tv-serien "Phineas and Ferb", at de nu vil lave en hel film baseret på den.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney Channel byder på filmkavalkade i julen

Julen fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Premiere på sæson 2 af Sonnys Chance

I anden sæson af Sonnys Chance følger vi fortsat Allison “Sonny” Munroe, som, i seriens sæson 1, er blevet opdaget af en TV-producent og tilbudt en rolle i den populære ungdomskomediserie ”So Random!” .