'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Nyheder
Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.
Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

 
'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' rammer ikke biograferne før om cirka to uger. Men manuskriptforfatter Terry Rossio har netop færdiggjort manuskriptet til en femte film i Disneys mest berømte film franchise.

Rossio fortæller THR at det endnu unavngivne script, som er hans første arbejde uden Ted Elliot, blev leveret til Disney i sidste weekend. Det er det første skridt i at sammensætte de vigtigste kreative personer til endnu en Pirates-film.

Terry Rossio
 
Producer Jerry Bruckheimer har sagt at han er frisk på at lave en femte Pirates-film. Og kilder siger at Disney har sprugt Rob Marshall, der overtog som instruktør på Pirates 4 for Gore Verbinski, om han vil vende tilbage for at instruere endnu en film (Der er dog ingen aftale med Marshall på plads endnu).

Men det store spørgsmål er om skuespilleren Johnny Depp vil være med i en femte film.
I et interview offentliggjort i det nyeste nummer af The Hollywood Reporter, siger Depp at han endnu ikke har set det nye manuskript fra Rossio, men han har intet imod at vende tilbage som kaptajn Jack Sparrow.

 
 
'Alt afhænger i sidste ende af historien, manuskriptet og filmskaberen', fortæller Depp THR. Men skuespilleren er ikke klar til at vende tilbage til skibet Den Sorte Perle før der er gået lidt tid efter Pirates 4. Han vil nemlig ikke opleve den samme hårde tidsplan, fra da han lavede Pirates 2 og Pirates 3 lige efter hinanden, for at opfylde studiets ønske om at frigive filme i henholdsvis sommeren 2006 og 2007.

'Det her er ikke noget, hvor jeg ville sige 'lad os skyde næste måned, så den er klar til julen 2012', siger han. 'Vi skal holde lidt igen. Filmene bør være noget specielt - ligesom de er specielle for mig.'
 
'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kaster anker i de danske biografer 19. maj.
 
Kilde: hollywoodreporter.com
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.