Kermit interviewer Jack Sparrow

Nyheder
Den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film har haft gallapremiere i Disneyland. Blandt de mange der mødte op kan der nævnes Lynn Collins, Martin Short, Jodie Foster og tilogmed Kermit fra the Muppets.
Den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film har haft gallapremiere i Disneyland. Blandt de mange der mødte op kan der nævnes Lynn Collins, Martin Short, Jodie Foster og til og med Kermit fra the Muppets.

 
Bølgerne går højt, når kaptajn Jack Sparrow og besætning snart går i land i alverdens biografer.

Selv den feterede Muppet-karakter Kermit er fan og var derfor mødt op for at interviewe stjernerne, da 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' havde gallapremiere i selveste Disneyland.

Johnny Depp, Penélope Cruz, Keith Richards og andre kendisser fik sig her en snak med frøen på den sorte løber.

 
'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' får verdenspremiere på Cannes Filmfestival i denne uge, og allerede den 19. maj kan danskerne nyde gensynet.
 
Kilde: kino.dk, imdb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke til de danske biografer.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.