Violetta på DVD?

Oprettet af Mickey Mouse den 11. april 2016 kl 21:14

Mickey Mouse

11. april 2016
Kl. 21:14
1
Sidste år i sommers begyndte Disney at udgive Violetta sæson 1 på DVD. Er der nogen der ved, om Violetta sæson 2 og 3 kommer på DVD? Jeg er ikke sikker selv, sa jeg ikke har hørt noget endnu, og jeg er heller ikke sikker på, at DVD'erne sælger særlig godt. Ser flere steder hvor de sælger dem ret billigt, men jeg ved ikke noget om det. Jeg ved bare at skulle de komme, så kommer sæson 2 til sommer og derfra. Og så kommer sæson 3 engang i 2017. Ved nogen noget om det?
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

kenneth l

21. maj 2016
Kl. 11:35
2
Jeg tror ikke du skal forvente at de kommer, Da det var et forsøg sidste år med sæson 1 på DVD, for at se om man kunne sælge dem, og som du selv er inde på at så ligge de nu i rodekasserene med billige DVD'er rundt omkring. Serien er tilgængelig både på Netflix & Viaplay og det er der fremtiden ligger for den slags serier. Mange af de Original Disney Channel Series kan streams på Netflix. de eneste de stadig holder lidt liv i endnu på DVD er serierne fra Disney Junior, da disse stadig efterspørges af børnefamilier. Men jeg kan godt prøve at hører ad hvad de siger :-)

Mickey Mouse

21. maj 2016
Kl. 12:32
3
Ja, men faktisk forstår jeg ikke, hvorfor de bare ligger i nogle kasser. Violetta har været en af de mest populære serier i Norden. Hvorfor kan de ikke sælge dem? Men klart fordi man kan streame alt nu, men jeg ville stadig købe dem som et samleobjekt. Jeg synes bare, at det er syndt, at man kun udgiver Disney Junior og ikke de mere populære. Måske de godt kunne sælge dem, det afhænger jo også af pris og reklame. Men du må meget gerne høre dem om det. Jeg vil vildt gerne købe dem på DVD, hvis de blev tilgændelig. Er ligeglad med den spanske version, jeg bruger ikke DVD'erne ;P Men synes det er en vigtig ting at eje fra serien. Jeg skal selv have de spansk udgivelser. Men du må gerne spørge :D
I Only Hope That We Don't Lose Sight Of One Thing - That It Was All Started By A Mouse - Walt Disney

justagthing

24. september 2018
Kl. 09:07
4
Du behøver ikke en DVD i tider med Netflix. Du kan få adgang til det fra ethvert land, hvis du installerer VPN. Her er et godt websted med hjælpelinjer https://www.bestvpnrating.com/.

Artan

28. september 2018
Kl. 03:27
5
Der er ikke dansk sprog på Netflix med VPN. Vi fortrækker fysisk medie, i stedet for streaming. Det er også et to år gammel post det her. :)