Oh lá lá! Sådan bliver Ratatouille-forlystelsen i Disneyland Paris

Nyheder
Officiel Disney-artwork der viser den kommende Ratatouille-forlystelse er blevet fundet på et rådhus i den franske by Chessy. En yderst ihærdig Disneyland Paris-fan aflagde kontoret et besøg og fik taget disse billeder, så du nu kan få et første glimt af, hvordan den spektakulære attraktion vil tage sig ud om få år.
Officiel Disney-artwork der viser den kommende Ratatouille-forlystelse er blevet fundet på et rådhus i den franske by Chessy. En yderst ihærdig Disneyland Paris-fan aflagde kontoret et besøg og fik taget disse billeder, så du nu kan få et første glimt af, hvordan den spektakulære attraktion vil tage sig ud om få år.


Billedet ovenfor er taget af en unavngiven Disneyland Paris-entusiast, som ved et tilfældigt besøg på rådhuset i den franske by Chessy opdagede maleriet samt tegningerne nedenfor.

Disney er normalt meget tilbageholdende med at offentliggøre skitser og såkaldt "artwork" af kommende forlystelser, da de ikke ønsker, at andre forlystelsesparker skal kopiere deres idéer inden premieren. Men da loven i Frankrig foreskriver, at al nyt byggeri skal godkendes af lokaladministrationen, så er Disneyland Paris nødsaget til at vise rådhuset (og de lokale indbyggere i området), hvordan de enkelte projekter og udvidelser vil se ud for at få det godkendt.


De nyligt opdagede skitser og tegninger viser en indendørs forlystelse med et samlet areal på cirka samme størrelse som hele det nye Toy Story Playland der åbnede i Walt Disney Studios Park sidste år. 


Den endnu unavngivne forlystelse baseret på Pixar-filmen "Ratatouille" bliver en "dark ride" - altså en indendørs forlystelse, hvor man kører gennem kulisser og genskabninger fra den originale film. I denne forlystelse bliver man, efter sigende, forvandlet til rottestørrelse og genlever Remy's hæsblæsende jagt gennem et køkken.

Udover selv forlystelsen åbner også en butik og en restaurant. Området bliver udsmykket som et gammelt fransk kvarter med springvand og masser af hyggelige træer og bænke.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

BEKRÆFTET: Disneyland Paris får Ratatouille-forlystelse

Efter flere års spekulationer og halve udmeldinger går byggeriet til den længe ventede kæmpeforlystelse baseret på "Ratatouille" endelig i gang.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

The Twilight Zone Tower of Terror

Disneyland Resort Paris har fået Europas dyreste forlystelse. En tiltrængt tilføjelse til Disney's lille sorte får, Walt Disney Studios Park.