Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Nyheder
Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.
Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.


"La Luna" havde i går verdenspremiere på Annecy International Animation Festival i Frankrig. Ovenfor ses den første officielle plakat for den charmerende lille film fra Pixar Animation Studios.

Plakaten er designet af instruktør Enrico Casarosa. "La Luna", der handler om en dreng der opdager en fascinerende hemmelighed om sin families liv på havet, bliver vist i biografen sammen med "Biler 2".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig på Pixar's næste kortfilm

Pixar's næste kortfilm er på vej og hedder "La Luna". Den vil få premiere sammen med Pixar's næste biograffilm "Brave".

Klip fra 'La Luna'

Pixar Animation Studios har nu udsendt et lille klip fra deres kommende kortfilm 'La Luna', som kan ses her.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Pixar's næste kortfilm bliver "La Luna"

Traditionen tro får biograffilmene fra Pixar Animation Studios følgeskab af små animerede kortfilm. Den næste i rækken bliver La Luna om en dreng der opdager, at hans familie driver et ganske overraskende erhverv.

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.

Se fotos fra Barbie og Kens Pixar-ferie på Hawaii

Toy Story-manien lever videre. Den nye kortfilm fra Pixar, "Hawaiian Vacation", er blot den første i rækken af nye animerede miniproduktioner med Buzz, Woody, Barbie og Ken i føresædet. Her kan du se de første fotos fra kortfilmen her.