Nyt navn og ny premiere- dato til "Reboot Ralph"

Nyheder
Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket.
Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket. 

Dette er det hidtil eneste stykke artwork lavet i forbindelse med "Wreck-It Ralph".

Efter den store succes med "To På Flugt" sidste år, håber Walt Disney Animation Studios, at de har ramt en ny guldåre med deres række af kommende tegnefilm. Den næste i rækken bliver biograffilmen "Peter Plys" der får premiere i år. Herefter står den på endnu et computeranimeret eventyr: "Reboot Ralph". Eller det hed filmen i hvert fald indtil for nylig. 

"Reboot Ralph" har fået navneændring til den amerikanske titel "Wreck-It Ralph". Og hvor filmen oprindeligt skulle i biografen 2013, er den nu i stedet skemalagt til release den 2. november 2012.


"Wreck-It Ralph" handler om en skurk i et computerspil som gerne vil bryde ud af sin fasttømrede rolle som ond og i stedet finde en ny skæbne. Wreck-It Ralph længes efter at blive en "good guy" og må kæmpe sig igennem flere udfordrende baner i 8 bit-spillet med hjælp fra en militærhelt fra first shooter-spil.

Filmen vises i både 2D og Disney Digital 3D. Folkene bag er de samme som har lavet The Simpsons, Futurama, Lilo & Stitch og Bolt.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'The Lone Ranger' får premieredato

Disney har nu offenliggjort hvornår deres kommende film 'The Lone Ranger', med Johnny Depp på rollelisten, rammer de amerikanske biografer.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Disney giver os nostalgi, bilræs og teenagedrama i 2011

Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

Teaser-plakat for Bolt

Et smugkig på en helt ny plakat for sommerens Disney-klassiker, 'Bolt'.