'Toy Story 4' på vej?

Rygter
Skuespilleren, Tom Hanks, der lægger stemme til Woody i de tre 'Toy Story'-film, er kommet med en udtalelse der forlyder at en fjerde 'Toy Story' er vej.
Skuespilleren, Tom Hanks, der lægger stemme til Woody i de tre 'Toy Story'-film, er kommet med en udtalelse der forlyder at en fjerde 'Toy Story' er vej.
 
 
Sammen med filmen Biler 2, kan man se en forfilm med 'Toy Story'-karakterne der går under titlen Hawaiian Vacation. I kortfilmen møder vi Barbie og Ken, der har planer om at tage på ferie til Hawaii, men i stedet for ender de ved Bonnie's (Buzz og Woody's nye ejer) værelse. 
Folk fra Pixar har udtalt at Toy Story 3 skulle være en afrunding på film franchisen, men den nye kortfilm har skabt teorier om at der kan være udsigter til en fjerde spillefilm med det levende legetøj.
 
Tim Muffet fra BBC spurgte i mandags stemmen bag Woody, Tom Hanks, om der ville komme en ny 'Toy Story'-film. Til dette svarede Hanks: "Det tror jeg der vil. Jeg tror de arbejder på den nu."
 
Tom Hanks til premieren på 'Toy Story 3'.
 
Sidste år blev det afsløret at stemmen til Buzz, Tim Allen, havde skrevet under på en kontrakt til en Toy Story 4.
 
Om der nogensinde vil komme endnu en 'Toy Story'-film vil tiden vise.
 
Kilde: guardian.co.uk, eonline.com, bbc.co.uk
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Toy Story 4' er på vej

Da 'Toy Story 3' fik premiere i 2010 sagde Pixar, at det var slut med at lave 'Toy Story'-film, men nu er det blevet bekræftet at en fjerde film er på vej.

Liv i rygterne om en fjerde Toy Story-film

I et BBC-interview forleden sagde Pixar-chef John Lasseter således om de tiltagende rygter om en "Toy Story 4": "Vi har ikke offentliggjort noget endnu". Ingen bekræftelse, men med denne langt fra afkræftelse, har Woody og Lightyear-fans fået fornyet håb om endnu en film om Andy's legetøj.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Toy Story-darlings laver kortfilm på Hawaii

"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Tom Hanks bekræfter Toy Story 3

Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', for nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne.