Askepot bliver filmatiseret

Nyheder
Den velkendte historie om den smukke Askepot, der udnyttes groft af sin onde stedmor og sine to grimme stedsøstre, bliver nu filmatiseret af Disney for anden gang.
Den velkendte historie om den smukke Askepot, der udnyttes groft af sin onde stedmor og sine to grimme stedsøstre, bliver nu filmatiseret af Disney for anden gang.
 
 
Manuskriptet blev allerede afleveret til Disney sidste år af manus-forfatten til The Devil Wears Prada, der eftersigende har taget sig godt betalt i kølvandet på Tim Burtons succesfulde eventyrfilm Alice in Wonderland. En film der fik Disney til at se potentialet i at bringe deres klassiske tegnefilm til live. 

Historien bliver beskrevet som en moderne nyfortolkning af det romantiske eventyr, hvor prinsen står overfor et politisk og kærlighedsløst arrangeret ægteskab med fare får at gå i vasken, da han møder ægte kærlighed i Askepot.

Instruktøren kan blive Mark Romanek, der var bedst kendt for sine musikvideoer og musikdokumentarer, før han med One Hour Photo fik sin debut som filminstruktør. Romanek har efterfølgende instrueret den anmlederroste film Never Let Me Go med Carey Mulligan (An Education) og Keira Knightley (Pirates of the Caribbean-filmene).
 
Mark Romanek
 
Ingen skuespillere er endnu fundet til at besætte de eventyrlige roller, så spørgsmålet er, hvem der får hovedrollen som skønheden med de blå øjne.
 
Kilde: kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Askepot' er klar

Efter seks måneders tavshed er Disney nu endelig klar med en ny trailer til deres kommende udgave af eventyret 'Askepot'.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.

Ny instruktør på 'Askepot'-film

Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.