To nye Pixar-film er annonceret

Nyheder
Pixar Animation Studios har netop offentliggjort to nye originale animationsfilm. Men de mange fremmødte på Disney fan-messen D23 fik ikke mange detaljer med på vejen. Selv filmenes titler var hemmelighedsfulde.
Pixar Animation Studios har netop offentliggjort to nye originale animationsfilm. Men de mange fremmødte på Disney fan-messen D23 fik ikke mange detaljer med på vejen. Selv filmenes titler var hemmelighedsfulde.


Den første af de to kommende Pixar-film har indtil videre fået arbejdstitlen "Unavngiven Pixar-film om Dinosaurer" og skal instrueres af "Op"s co-director Bob Peterson. Dinosaurfilmen rammer biograferne til jul 2013.


Den anden nye Pixar-film handler om og foregår indeni menneskehjernen. Den midlertidige filmtitel er "Unavngiven Pixar-film som du ser indeni menneskehjernen". Denne film er åbenbart stadig så tidlig i udviklingsfasen, at instruktøren Pete Docter ("Op", "Monsters, Inc.") ikke kunne fortælle publikum meget andet end: "historien undersøger blandt andet hvordan vi glemmer, hvorfor vi får enkelte sange på hjernen... det er et sted, hvor vi alle har været, men som vi aldrig har set".

Hjernefilmen er sat til at få premiere til sommer 2014.

På Disney-messen D23 i Californien, hvor disse to Pixar-eventyr blev annonceret, blev der også vist klip fra Pixars "Brave" (premiere til sommer 2012) samt udvalgte stykker af artwork fra sequelen "Monster University" (sommer 2013).

Kilde: The Hollywood ReporterKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første kvindelige helt på vej i Pixar-film

Heltinden i Pixars kommende computeranimerede film "Brave" er pigen Merida. Det er første gang, Pixar lader en kvinde eller pige få hovedrollen. Og på tide mener Anne Christine Bech fra foreningen Women in Film and Tv.

Nyt liv i 'King of the Elves'

Der har det sidste års tid været meget stille omkring Disney's 'King of the Elves'. Men nu lader det til Disney for alvor vil have gang i filmen.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Plakat til 'Brave'

Pixar Animation Studios har offentliggjort en plakat til deres kommende eventyrfilm 'Brave'.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Prinsesseeventyr fra Pixar udskudt - en smule

'Brave' bliver den første film fra Pixar Animation Studios der handler om en god gammeldags prinsesse. En netop udsendt pressemeddelse fra Disney/Pixar kunne i går afsløre at filmen bliver forsinket, men når man hører, hvor lang udskydelse der er tale om, må man næsten trække på smilebåndet.