Disney genudgiver flere klassikere i 3D

Nyheder
3D-udgaven af Disney-klassikeren 'Løvernes Konge' er nu blevet en så stor succes, at Disney og Pixar har besluttet at finde flere film fra arkiverne og give dem en 3D-behandling.
3D-udgaven af Disney-klassikeren 'Løvernes Konge' er nu blevet en så stor succes, at Disney og Pixar har besluttet at finde flere film fra arkiverne og give dem en 3D-behandling.
 
 
Til trods for at Løvernes Konge er en 17 år gammel film, så blev filmen en stor succes i USA da den i september måned blev udgivet i 3D.
Og de danske biografgængere kan glæde sig til at få den samme oplevelse, når filmen får repremiere til januar 2012 i biografer landet over.
 
 
Men nostalgien stopper ikke her. Nu planlægger Disney og Pixar nemlig nu repremierer i 3D på Find Nemo, Monsters Inc., Den lille havfrue og Skønheden og Udyret.

Filmene er pt. kun planlagt til repremiere i USA og England, hvor Skønheden og Udyret bliver den første i rækken, der skal forsøge at tryllebinde publikum endnu en gang.
 

Om danskerne får mulighed for at se eller gense filmene på det store lærred afhænger nok mest af filmenes succes i USA, samt et godt billetsalg til Løvernes konge
 i Danmark.
 
Kilde: kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Løvernes Konge får comeback i 3D-biografer

17 år efter at en af Disney's mest elskede tegnefilm fik premiere, får den nu lov at vende tilbage. Denne gang i fantastisk 3D. "Løvernes Konge" har netop haft repremiere i USA og biografindtægterne har allerede overgået alle forventninger.

Trailer til Løvernes Konge i 3D

Løveungen Simba og vennerne Timon og Pumba kan selv efter 17 år stadig få folk i biografen. Disney har relanceret deres nyklassiker fra 1994, "Løvernes Konge" i en 3D version der nu på anden uge bliver vist i de amerikanske biografer. Se traileren her.

Løvernes Konge får comeback i 3D-biografer

Disney har annonceret, at "Løvernes Konge" snart bliver genudgivet i udvalgte 3D-biografer i USA.

Old School Disney rykker ind i Cinemateket

I julemåneden giver Cinemateket nostalgien frit løb med en række af Disneys musikalske animationsfilm fra 1990’erne.

"Tangled" slår "Løvernes Konge"

Siden 1994 har Disney-klassikeren "Løvernes Konge" haft Walt Disney Animation Studios' rekord som den mest indbringende film på åbningsdagen. Nu er er førstepladsen blevet erobret af Rapunzel i hendes anmelderroste Disney-film "Tangled".

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.