Disney tør Snedronningen op

Nyheder
Disney har prøvet i mere end 80 år at lave 'Snedronningen' om til en film, desværre uden held. Men nu lader det til, at det endelig er lykkedes.
Disney har prøvet i mere end 80 år at lave 'Snedronningen' om til en film, desværre uden held. Men nu lader det til, at det endelig er lykkedes.
 
<div><img src='/images/blank.gif'/>
 
Ideen om at lave H.C. Andersen's historie 'Snedronningen' om til en film har været på is hos Disney i en længere årrække. Men nu lader det til, at der omsider er lykkedes, da Disney har offentliggjort at deres udgave af eventyret vil få premiere i november 2013, under titlen 'Frozen'.
 
Eventyret 'Snedronningen' fortæller historien om de to venner Kaj og Gerda, der er uadskillelige. En dag får Kaj et stykke af dæmonens magiske spejl sit øje. Der efter ser han alt i verden som dårligt og fordrejet. Fascineret af Snedronningens skønhed, tager han med hende til hendes palads langt oppe i det kolde nord. Gerda søger over hele verden efter sin bedste ven, og har mange oplevelser undervejs. Under sin søgen får hun hjælp af blandt andet en krage og et rensdyr.
 
 
Animator Glen Keane (Den lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Aladdin) arbejderde på projektet for cirka et årti siden, men opgav det til fordel for Rapunzel, der endte med at komme ud i biograferne under titlen 'Tangled' (på dansk 'To på flugt').
 
På et tidspunkt var filmen udtænkt til at blive lavet som en håndtegnet tegnefilm i stil med 'Prinsessen og frøen', men filmen endte med at komme på hylden
På nuværende tidspunkt vides intet om hvorvidt filmen bliver lavet med blyant og papir eller computer-animation, eller hvem der arbejder på filmen.
 
Kilde: empireonline.com
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

De første reaktioner på 'Vaiana'

Disneys 'Vaiana' rammer de amerikanske biografer om under to uger, og de første anmeldelser af filmen er allerede klar.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

Kristen Bell i 'Frozen'

Der har i et stykke tid været stille omkring Disney's 'Frozen'. Men nu er den allerførste skuespiller til filmen fundet, og oven i dette er der også blevet fundet navne på nogle af de folk, som skal arbejde bag kameraet.

Disney laver 'Snedronningen' på tegnefilm

H.C. Andersens elskede historie om Snedronningen skal nu animeres på den traditionelle håndtegnede facon af Walt Disney Animation Studios. Det betyder at et andet længe ventet Disney-filmprojekt bliver udskudt.

Disney laver tegnefilm over H.C. Andersen-eventyr

Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.