Kristen Bell i 'Frozen'

Nyheder
Der har i et stykke tid været stille omkring Disney's 'Frozen'. Men nu er den allerførste skuespiller til filmen fundet, og oven i dette er der også blevet fundet navne på nogle af de folk, som skal arbejde bag kameraet.
Der har i et stykke tid været stille omkring Disney's 'Frozen'. Men nu er den allerførste skuespiller til filmen fundet, og oven i dette er der også blevet fundet navne på nogle af de folk, som skal arbejde bag kameraet.
 
Kristen Bell
 
Kristen Bell er en amerikansk skuespillerinde, der er bedst kendt for at spille titelrollen i tv-serien Veronica Mars.
I Disney's Frozen, som er en filmatisering af H.C. Andersen's historie 'Snedronningen', skal Kristen Bell lægge stemme (både dialog og sang) til en af filmens ledende karakter.
 
Filmen bliver instrueret af Chris Buck (Tarzan), mens John Lasseter og Peter Del Vecho (Prinsessen & Frøen) er producere.
 
Kilde: hollywoodreporter.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

De første reaktioner på 'Vaiana'

Disneys 'Vaiana' rammer de amerikanske biografer om under to uger, og de første anmeldelser af filmen er allerede klar.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

Disney tør Snedronningen op

Disney har prøvet i mere end 80 år at lave 'Snedronningen' om til en film, desværre uden held. Men nu lader det til, at det endelig er lykkedes.

Disney laver 'Snedronningen' på tegnefilm

H.C. Andersens elskede historie om Snedronningen skal nu animeres på den traditionelle håndtegnede facon af Walt Disney Animation Studios. Det betyder at et andet længe ventet Disney-filmprojekt bliver udskudt.

Disney laver tegnefilm over H.C. Andersen-eventyr

Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.