Disney laver endnu en forlystelse om til film

Nyheder
Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.
Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.
 
 
Der er tale om en film baseret på den gamle Disneyland-forlystelse "Mr. Toad's Wild Ride", som var en del af parken fra dens åbning tilbage i 1955, hvor den var ganske populær, og frem til 1998, hvor den blev udskiftet med "The Many Adventures of Winnie the Pooh".
 
Pete Candeland, der er kendt for at instruere en lang række populære musikvideoer og reklamer, kommer til at stå bag kameraet på filmen, som stadig leder efter en manuskriptforfatter.
 
Pete Candeland
 
Foruden "Mr. Toad's Wild Ride" arbejder Disney bl.a. også på endnu en film omkring "The Haunted Mansion" og film baseret på "Magic Kingdom", "Matterhorn Bobsleds" og "Jungle Cruise".
 
Kilde: filmz.dk, deadline.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney laver film med Yeti

Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Disney laver film om Magic Kingdom

Verdens mest besøgte forlystelsespark skal nu filmatiseres med et mix af alle Disneys figurer der møder hinanden på kryds og tværs.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.