Disneys Aladdin-musical får Europa-premiere i Fredericia

Nyheder
Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.
Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.


Repræsentanter fra Disney i både Norden og New York lægger ikke skjul på, hvorfor de har valgt netop Fredericia Teater som stedet for den europæiske premiere på Aladdin.

- Mange kolleger rapporterer om vidunderlige oplevelser ved at arbejde her. Fredericia Teater er også et sted for talentpleje, og her kan vi lære noget. Hvad kan de gøre med musikken og historien, siger en begejstret Felipe Gamba fra Disney Theatrical Group New York.Disney kontaktede Søren Møller

Disney kontaktede Fredericia Teater og direktør Søren Møller, efter der havde været en stor omtale af Fredericia Teaters opsætning af Avenue Q i det største teatermagasin i USA.

Søren Møller har også meget svært ved at skjule sin begejstring.

- Sidste år var der en artikel om Avenue Q i Play Magazine, og så ringede de fra New York. Jeg kunne ikke være gladere, sagde Søren Møller på et pressemøde og konstaterede senere, at Aladdin bliver den største produktion på Fredericia Teater nogensinde med 27 medvirkende.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fredericia Teater opsætter endnu en Disney-musical

Fredericia Teater har i dag holdt pressemøde, hvor de afslørede en helt ny Disney-musical, som får premiere på teateret i efteråret 2016.

Havfruen forlænges i Operaen

Efter at "Aladdin - The musical" blev et kæmpe hit på Fredericia Teater og Operaen, valgte teateret at fortsætte succesen med Disney-musicalen "Den Lille Havfrue". Salget af billetter er gået så godt, at forestillingen nu har fået flere spilledage.

Den Lille Havfrue afløser Aladdin-succes

Først kom Aladdin - nu følger Den Lille Havfrue. Fredericia Teater og Disney går sammen om endnu en musical, som også skal opføres i Operaen i København.

Teater med millionunderskud klar med ny Disney-satsning

Trods et år med gedigent underskud er Fredericia Teater ikke færdig med at satse stort. Snart kommer en ny musical på størrelse med succesen Aladdin.

Teater sagsøgt af Disney: Reddet af lån fra kommunen

To kæmperegninger for musicalen Aladdin har truet med at lukke Fredericia Teater, men nu kommer kommunen til undsætning med et millionlån.

'Aladdin' bliver Disney's næste teaterstykke

Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.