Disney tegner uDisneysk TV-reklame

Nyheder
En ny TV-reklame for Tokyo Disneyland viser, at Disney Parks & Resorts er villige til at blande sig mere med den lokale kultur og tradition end tidligere. Det er der nu kommet dette charmerende tegnefilms-spot ud af.
En ny TV-reklame for Tokyo Disneyland viser, at Disney Parks & Resorts er villige til at blande sig mere med den lokale kultur og tradition end tidligere. Det er der nu kommet dette charmerende tegnefilms-spot ud af.


Disney-koncernen har i årevis forsøgt at være så ensartet som muligt i sit udtryk, når det drejer sig om reklamer for fx sine film og forlystelsesparker. Det har dog ændret sig efter den nye direktør Bob Iger tiltrådte og har påpeget værdien i at blande Disney-brandet sammen med den lokale kultur i større grad end tidligere.

Det ses tydeligt i en ny TV-reklame for Tokyo Disneyland. Her er spottet håndtegnet animation efter de bedste japanske manga-traditioner, en stilart som Disney aldrig selv har brugt i sine produktioner. Resultatet blev denne charmerende og ret uDisneyske reklame:
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Gigant-show skaber tiltrængt virkelighedsflugt i Japan

Et af Disney's mest sejlivede og spektakulære live-shows havde i nat dansk tid premiere i en ny japansk version i forlystelsesparken Tokyo DisneySEA. Og rekordmange publikum var vidne til, hvad flere japanske medier har kaldt "den bedste og mest tiltrængte virkelighedsflugt nogensinde".

Disney mister halv milliard på Japansk jordskælv

Jordskælvet der sidste måned ramte store dele af Japan og som efterfølgende sendte en dødbringende tsunami mod landets kyster kommer til at koste Disney-koncernen dyrt. Tokyo Disneyland har været lukket lige siden katastrofen og Disney mister over en million kroner - om dagen.

Se Disneyland-gæsternes private optagelser fra jordskælvet i Tokyo

65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.

Tsunami lukker Disneyland i Tokyo med 69.000 gæster fanget

Det enorme jordskælv der sendte en tsunami ind mod de japanske kyster har også sat sine spor i Tokyo Disneyland der er bygget helt ud til havet.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Tokyo Disneyland Hotel åbner

Verdens flotteste Disney-park åbner nu dørene op for verdens flotteste Disney-hotel.