Disney dropper Aladdin i Diamond Edition serien

Nyheder
Disney har valgt at droppe Aladdin i Diamond Edition serien, se hvad for en der erstatter den her.
Disney har valgt at droppe Aladdin i Diamond Edition serien.
 
 
 
I følge planen var det mening at Aladdin skulle udkomme i Diamond Edition Serien til foråret i 2013, men det er nu droppet i stedet for udkommer allerede nu Peter Pan på både DVD og Blu-Ray, grunden til dette er at i 2013 er det 60 år siden at Peter Pan havde premiere, og dette vil man gerne fejer med netop en 60 års jubilæums udgave.
 
 
Aladdin er til gengæld røget helt ud af Dimond Edition serien, som det ser ud nu.
 
I USA bliver Aladdin dog aligevel udgivet som almindelig standart DVD og Blu-Ray i 2013, og mon ikke det også bliver tilfældet herhjemme, de har i hvert fald en god anledning i forbindelsen med Aladdin musicalen, som du i øvrigt kan læse mere om her: http://www.aladdinthemusical.dk
 
Og eftersom at Aladdin er røget ud af Dimond Edition Serien, så ser det pt. ud til at det er Lilo & Stitch der har overtaget pladsen og vil blive udgivet i foråret 2014. men som vi har set mange gange før så har Disney det med at ændre i planerne hele tiden.
 
Du kan altid følge de kommende udgivlser her: http://www.disneyonline.dk/news/?id=499

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kommende udgivelser på DVD og Blu-ray

Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD

Premieredatoen samt ekstra materiale for Lady og Vagabonden på Blu-Ray og DVD i USA er nu afsløret.

'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".

Fantasia-filmene udkommer i Danmark 14. dec.

Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.

Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.