Emma Watson som Askepot?

Rygter
Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.
Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.
 
 
Sidst vi hørte om den kommende film om Askepot, var det et spørgsmål om, hvorvidt Kenneth Branagh (Thor) skulle instruere den. Det er nu bekræftet, at han sætter sig i instruktørstolen til 'Cinderella'.
 
Samtidig går nyeste rygte på, at Branagh ønsker Emma Watson, bedst kendt som Hermoine Granger i Harry Potter-serien, til hovedrollen som Askepot.
 

Emma Watson har siden Harry Potter styret uden om de store teenage-eventyr og leverede bl.a. en overbevisende præstation i indie-filmen The Perks of Being a Wallflower, som dog aldrig fik dansk biografpremiere.

Hun har dog primært spillet med som en del af et større ensemble, så hvis hun tager imod Branaghs tilbud, bliver det hendes første markante hovedrolle.
 
Indtil videre er Cate Blanchett den eneste skuespiller, der med sikkerhed skal være med i filmen. Hun skal spille Lady Tremaine (Stedmoderen).
'Cinderella' er i præproduktion og får sandsynligvis premiere i 2014.
 
Kilde: kino.dk, imdb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Ny trailer til 'Askepot' er klar

Efter seks måneders tavshed er Disney nu endelig klar med en ny trailer til deres kommende udgave af eventyret 'Askepot'.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Ny instruktør på 'Askepot'-film

Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.

Askepot bliver filmatiseret

Den velkendte historie om den smukke Askepot, der udnyttes groft af sin onde stedmor og sine to grimme stedsøstre, bliver nu filmatiseret af Disney for anden gang.