Havfruen forlænges i Operaen

Nyheder
Efter at "Aladdin - The musical" blev et kæmpe hit på Fredericia Teater og Operaen, valgte teateret at fortsætte succesen med Disney-musicalen "Den Lille Havfrue". Salget af billetter er gået så godt, at forestillingen nu har fået flere spilledage.
Efter at "Aladdin - The musical" blev et kæmpe hit på Fredericia Teater og Operaen, valgte teateret at fortsætte succesen med Disney-musicalen "Den Lille Havfrue". Salget af billetter er gået så godt, at forestillingen nu har fået flere spilledage.

Arkiv: Billedet er fra Musikteatret Holstebros opførelse af Disney-musicalen i 2011. Michael With
Musikteatret Holstebros opførelse af Disney-musicalen i 2011.

Musicalen har på nuværende tidspunkt solgt 15.000 billetter til sommerens forestillinger, og det tal er noget højere, end teatret på forhånd havde turde håbe på.

Derfor har Fredericia Teater nu valgt at forlænge spilleperioden i Operaen i København og på teatret i Fredericia.

Teatret oplyser, at den nye musical sælger hurtigere end teatrets forrige salgssucces, "Aladdin - The musical", der endte med et salg på over 100.000 billetter.
  
 

Der er blevet føjet 10 ekstra forestillinger til programmet i Operaen og otte ekstra forestillinger til spilleperioden i Fredericia.

Forestillingen har premiere d. 17. juli i Operaen og spiller nu frem til d. 9. august. Herefter flytter forestillingen til Fredericia, hvor den spiller fra d. 28. august til d. 17. september.

Blandt de medvirkende kan der nævnes Kristine Yde som Ariel og Christian Lund som Prins Erik, der begge to lægger stemme til den biografaktuelle "Frost".

Kilde: jyllands-posten.dk, havebackstage.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fredericia Teater opsætter endnu en Disney-musical

Fredericia Teater har i dag holdt pressemøde, hvor de afslørede en helt ny Disney-musical, som får premiere på teateret i efteråret 2016.

Den Lille Havfrue afløser Aladdin-succes

Først kom Aladdin - nu følger Den Lille Havfrue. Fredericia Teater og Disney går sammen om endnu en musical, som også skal opføres i Operaen i København.

Teater med millionunderskud klar med ny Disney-satsning

Trods et år med gedigent underskud er Fredericia Teater ikke færdig med at satse stort. Snart kommer en ny musical på størrelse med succesen Aladdin.

Teater sagsøgt af Disney: Reddet af lån fra kommunen

To kæmperegninger for musicalen Aladdin har truet med at lukke Fredericia Teater, men nu kommer kommunen til undsætning med et millionlån.

Disneys Aladdin-musical får Europa-premiere i Fredericia

Den store Disney-succes Aladdin får Europa-premiere som musical på Fredericia Teater den 4.oktober i år.

Havfruen går i land i Danmark

Det Ny Teater i København har haft god succes med den danske opsætning af musicalen Mary Poppins. Og allerede igen til næste år kommer endnu en musical fra Disney til Danmark, nemlig Den Lille Havfrue.