Pixar skal lave Star Wars-film

Rygter
Hvis man skal tro gossip-hovederne på amerikanske underholdnings-blogs, så skal Pixar Animation Studios snart producere en animeret Star Wars-film.
Hvis man skal tro gossip-hovederne på amerikanske underholdnings-blogs, så skal Pixar Animation Studios snart producere en animeret Star Wars-film.


Hvis dette rygte fra Latino Review viser sig at være sandt, så vil det med garanti lave ramaskrig hos en stor gruppe af de trofaste Star Wars-fans. Hjemmesiden har skrevet, at Pixar vil spille en stor rolle i Disney's forkromede planer om at udbrede hele Star Wars-universet. 

Udover de kommende nye Star Wars-spillefilm og de øvrige mindre spinof-projekter, skal der tilsyneladende laves en eller flere lange animerede film med udgangspunkt i George Lucas' kolossale stjernekrigsunivers.

Det vides stadig ikke, præcis hvad Pixar-filmen skal handle om eller hvilke karakterer en sådan film vil involvere. Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

Disney/Pixar laver nyt animations-studie i Vancouver

En ny animations-afdeling af Disney/Pixar skal startes op i Canada. Det nye filmhus skal lave kortfilm og mindre produktioner baseret på Pixar's mest kendte figurer.

Disney/Pixar's bedste sange samlet på CD

Nu er der sat dato på udgivelsen af den ultimative Disney/Pixar musikudgivelse. En opsamlings-CD med de bedste filmsange kan købes fra den 26. maj.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.

Pixar laver Monsters Inc. 2

Mike og Sulley vender tilbage i en fortsættelse instrueret af manden bag Up.