Lidt nyt om 'Moana'

Nyheder
Et af Walt Disney Animation Studios' næste projekter, er en film med titlen 'Moana'. Ganske vist er der lang tid til, at filmen får premiere, men allerede nu er en række oplysninger kommet frem.

 

Disneys næste prinsesse hedder Moana Waialiki, og hun har hovedrollen i filmen MoanaMoana fortæller historien om en ung polynesisk pige, der drager ud på en rejse ude på det store hav for at redde sin familie.

Filmen vil blive instrueret af de store Disney-veteraner John Musker og Ron Clements, der blandt andet har stået bag film som Den Lille Havfrue, Aladdin og Prinsessen & Frøen.

Indtil videre er et enkelt stykke artwork dukket op, som kan ses herunder. Disney har dog hurtigt været ude og sige, at billedet ikke har nogen officiel tilknytning til filmen. Men det har ikke forhindret fans i, at lave deres egne tegninger, som findes rundt omkring på internettet.

Endvidere kan det fortælles, at Mark Mancina (Tarzan) skal stå for filmens musik.

'Moana' er sat til at få premiere en gang i løbet af 2018.

Kilde: jezebel.com, dailydot.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

De første reaktioner på 'Vaiana'

Disneys 'Vaiana' rammer de amerikanske biografer om under to uger, og de første anmeldelser af filmen er allerede klar.

Ny lang trailer til 'Vaiana'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm 'Vaiana'. Se den her.

Første trailer til 'Moana' er ude

Efter at have gået stille med dørene i et halvt års tid, er Disney endelig klar til at give os en trailer til deres kommende animationsfilm 'Moana' (der har fået den danske titel 'Vaiana'). Se den her.

'Moana' får fastlagt premieredato

En af Disneys kommende film, 'Moana', var i første omgang sat til at få premiere helt fremme i 2018. Men nu har Disney været ude at annoncere, at filmen får premiere før tid.

Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.