Film om Rumleskaft muligvis på vej

Rygter
Flere amerikanske Disney medier er begyndt at skrive om at Walt Disney Animation Studios er gået i gang med at udvikle en film bygget på Brødrene Grimm' eventyr om Rumleskaft.
Flere amerikanske Disney medier er begyndt at skrive om at Walt Disney Animation Studios er gået i gang med at udvikle en film bygget på Brødrene Grimm' eventyr om Rumleskaft.
 
 
 
Det skulle efter sigende være Ron Clements og John Musker som er blevet sat på opgaven, og komme med et udkast til en version bygget på Brødrene Grimm' eventyr om Rumleskaft, de 2 herre arbejder i øvrigt også på en anden kommende animation, nemlig Moana.
 
Rumleskaft handler om en fattig møller som kommer til at prale lidt for meget over for Kongen, om at hans datter kan spinde guld af hø. Kongen tager ham på ordet, og datteren bliver lukket inde i et rum fyldt med hø og en spinderok. Den stakkels pige aner ikke sine levende råd og giver sig til at græde, og en lille mand kommer ind i rummet, og lover at hjælpe hende, hvis han får noget tilgengæld, i starten er det småting, men da Kongen vil have mere og mere guld, har pigen til sidst ikke noget at tilbyde den lille mand for hjælpen, så hun lover ham at han må få hendes første barn når hun en dag bliver Dronning. for det tænkte pigen var sikker at sige, for det vil jo aldrig ske, da hun bare var datter af en fattig møller. 
Men pigen bliver Dronning og fødte sit første barn, og den lille mand kommer efter sin betaling, den lille mand giver hende dog en chance for at få lov at beholde barnet, hvis hun kan gætte hvad han hedder.
 
Filmen går under navnet "The Name Game" filmen skulle få premiere i julen 2019, og flere skriver også at den muligvis vil blive håndtegnet. Men Walt Disney Animation Studios har endnu ikke meldt noget officielt ud om projektet.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første kig på The 7D

Disney laver ny tegnefilmsserie baseret på de syv små dværge fra Snehvide. Læs mere om den her og se introen.

Trailer til Into The Woods

Den første trailer til Disney' store eventyr satsning Into The Woods er dukket op.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6