Disneyland i Indien (og andet Disney-nyt)

Nyheder
Vil Disney bygge forlystelsespark i Indien? Få to udgivelsesdatoer for nye spændende Disney-film og hør Top 3 listen over de mest julede Disney-film gennem tiderne. Her er nyeste afsnit af web-TV-programmet "D Update".

Se nyeste afsnit af "D Update":


Disneyland i Indien, release-datoer for "Zootopia" og "Moana" og de mest julede Disney-film.

Se alle afsit "D Update": www.tellymo.dk/disney-update


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

En stor kvindestemme er gået bort

Stemmeskuespilleren June Foray er død i en alder af 99 år. I løbet af hendes mere 70 år lange karriere har hun været stemmen bag nogle af animationens mest kendte figurer.

Er Peter Plys i virkeligheden en pige?

Peter Plys bygger på den sande historie om hun-bjørnen Winnie, der blev købt for 20 dollars under Første Verdenskrig, for ifølge en ny børnebog er Peter Plys i virkeligheden en pige – den godmodige bjørn er nemlig inspireret af en rigtig hun-bjørn, som den canadiske mand og krigsveteran Harry Colebourn købte i 1914.

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Nyt kig på 'The Good Dinosaur'

Pixar er nu klar til at give deres fans et nyt smugkig på den kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'.

Star Lord og co. går til tegnefilmen

"Guardians of the Galaxy" har klaret sig uanmindeligt godt ved biograflugerne verden over. Og nu tager de galaktiske helte så springet til tv i en ny animeret serie.

Første trailer til 'Inside Out' klar

2014 bliver det første år i lang tid, hvor der ikke kommer nogen ny film fra Pixar. Men til næste år kan vi til gengæld så glæde os til, at se hele to film fra studiet. Den ene af disse to film hedder 'Inside Out', og er nu klar med sin første trailer.
Tags