Emily Blunt reddede Meryl Streep under 'Into the Woods'

Nyheder
Den kun 31-årige Emily Blunt afslører nu, at hun har reddet Meryl Streeps liv under en filmoptagelse på 'Into the Woods', hvor Meryl Streep væltede ned fra et bord.

Den 65-årige Hollywood-legende Meryl Streep er 'still going strong' og har masser af filmroller på trods af sin relativt fremskredne alder. Men det var altså lige ved at gå galt under optagelserne til hendes sidste film, Disney-filmen 'Into the Woods', hvor Meryl Streep spiller en ond heks, der kaster sin forbandelse over sin yngre kollega Emily Blunts karakter og gør hende barnløs.

Og den 31-årige skønhed Emily Blunt fortalte for nylig til talkshow-værten David Letterman, at hun faktisk under optagelserne reddede Meryl Streeps liv.

Emily Blunt under interviewet med David Letterman.

"Vi øvede en scene, hvor Meryl Streep i rollen som den onde heks skulle hoppe op på et bord iført en lang kappe. Og pludselig ser jeg nærmest som i slowmotion, at noget er ved at gå frygtelig galt. Du ved, når noget forfærdeligt sker, og det føles, som om lyden bare forsvinder", forklarede Emily Blunt og tilføjede:

"Meryl Streeps fod hang fast i kappen. Og vi blev bare stående helt stille og så på, at hun væltede med hovedet ned mod betongulvet", lød det fra Emily Blunt, der under optagelserne stod sammen med filminstruktøren Rob Marshall og skuespilleren James Cordon.

"James og Rob stod, som om de var lammet. De kunne ikke røre sig. Så selv om jeg var gravid, nåede jeg hen og greb hende i faldet. Meryl står i dyb gæld til mig. Jeg reddede hendes liv", siger Emily Blunt, der efterfølgende fik store klapsalver fra publikum i tv-studiet hos David Letterman.

Emily Blunt var på det farlige tidspunkt gravid med datteren Hazel, der i dag er ni måneder gammel.

Kilde ekstrabladet.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Første kig på Jon Favreaus 'Junglebogen'

Lige for tiden er Jon Favreau i fuld gang med at genfortælle 'Junglebogen' for Disney, og for få dage siden lage han nogle billeder fra produktionen på Instagram.

Klip fra 'Into the Woods'

Disney har udsendt en række helt nye klip til deres store musical, 'Into the Woods', der bliver instrueret af Rob Marshall. Se dem her.