Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

Nyheder
De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Sidste gang at Emma Watson blev sat i forbindelse med en Disney-prinsesse var tilbage i foråret 2013, da hun blev rygtet til at skulle spille hovedrollen i Cinderella, der kan ses i biograferne fra marts.

Det kom dog hurtigt frem, at hun ikke skulle være med i filmen, men nu har Emma Waston selv offentliggjort på sin facebook-side at hun skal spille en anden Disney-prinsesse, nemlig Belle fra Skønheden & Udyret.

Emma Watson stod tidligere til at skulle spille hovedrollen i Warner Bros. udgave af Skønheden & Udyret, der skulle have Guillermo del Toro som instruktør. Projektet blev desværre droppet sidste sommer.

Den nye Skønheden & Udyret er endnu en af Disneys genfortællinger af deres klassiske tegnefilm. Af andre film af samme skuffe kan der nævnes Tim Burtons Alice in Wonderland fra 2010, sidste års Maleficent, dette års Cinderella samt The Jungle Book, der engentlig var tænkt til at ramme biograferne til efteråret men nu er den blevet udskudt til april 2016.

Disneys live-action udgave af Skønheden & Udyret bliver instrueret af Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn), produceret af David Hoberman og Todd Lieberman og skrevet af Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower).

Optagelserne til filmen er sat til at begynde en gang i løbet af i år.

Kilde: facebook.com, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Beauty and the Beast' er klar

Disney er nu klar med den første trailer til deres kommende genindspilning af 'Skønheden & Udyret'. Se traileren her.

Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.