Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Nyheder
Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Der er tale om skuespillerne Adam Brown, Delroy Atkinson og Danny Kirrane, der alle netop har sagt ja til at medvirke i filmen. Førstnævnte har senest spillet dværgen Ori i Peter Jacksons Hobbitten-trilogi.

Adam Brown, Delroy Atkinson og Danny Kirrane

Ud over de tre nye skuespillere kommer der også et gensyn med Johnny Depp som den excentriske pirat Captain Jack Sparrow. Kaya Scodelario og Brenton Thwaites er også på rollelisten.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales begynder snart med de første optagelser i Australien, så filmen kan få premiere i USA i juli 2017.

Kilde: filmz.dk, imdb.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Pirates 5' er klar

Efter at have gået stille med dørene i lang tid, er Disney nu klar med den første trailer til 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales'. Se den her.

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.