Disneys animationsfilm frem til 2020

Nyheder
Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Den første film på listen er fra Walt Disney Animation Studios, og hedder Zootopia. Filmen handler om kaninen Judy Hopps og ræven Nick Wilde der ufrivilligt må slå pjalterne sammen for at løse et mysterium. Zootopia er klar i biograferne den 4. marts 2016.

I slutningen af 2016, nærmere bestemt 23. november, er Disney klar med filmen Moana, der bliver instrueret af de store Disney-veteraner John Musker og Ron Clements, som sammen har stået bag Den Lille Havfrue, Aladdin og Prinsessen & Frøen.

I 2018 er Walt Disney Animation Studios igen klar med to film. Den ene hedder Giants, og bliver instrueret af Nathan Greno, der også var instruktør på To på flugt.

Giants, der får premiere den 9. marts 2018, er løst baseret på eventyret Jack og bønnestagen.

Den anden film som Disney har klar i 2018 er Frost 2, der får amerikansk premiere den 21. november 2018.

Til sidst er Walt Disney Animation Studios klar med en ukendt film, der endnu ikke har fået nogen titel. Det eneste der vides er, at filmen kommer til at handle om racerløb, og at filmen får premiere en gang i 2019.

Til sommer er Pixar klar med filmen Inderst Inde, og senere på året har studiet premiere på The Good Dinosaur, nærmere bestemt den 25. november (dansk premieredato: 11. februar 2016). 

Den næste film Pixar har på programmet er Finding Dory, der er en fortsættelse til Find Nemo fra 2003. I Finding Dory bliver Dory fanget og anbragt i et akvarium i en zoologisk have i Californien. Marlin, Nemo og mange flere fra den første film dukker endnu en gang op, sammen med et væld af nye figurer, herunder nogle stykker, der vil vise sig at være en meget vigtig del af Dorys livet.

Dory og resten af slænget kan ses i biografen fra den 17. juni 2016 (i Danmark kan filmen ses fra den 30. juni 2016).

Efter Finding Dory er Pixar igen klar med en fortsættelse, nemlig Toy Story 4. Den fjerde Toy Story-film bliver instrueret af John Lasseter og Josh Cooley, og får amerikansk premiere den 16. juni 2017.

I 2017 har Pixar også premiere på filmen Muertos, der handler om den mexikanske tradition Dia de los Muertos (på dansk: De Dødes Dag). Muertos bliver instrueret af Lee Unkrich, som også stod bag Toy Story 3, og kan ses i USA fra den 22. november 2017.

Den 15. juni 2018 er Pixar klar med den længe ventede fortsættelse til De Utrolige, i form af De Utrolige 2. For ganske kort tid siden kom det også frem, at Brad Bird er i fuld gang at skrive filmen manuskript. Ifølge Indiewire er det dog småt med yderligere info fra Birds side, der nøjes med at konstatere, at "jeg er kun lige begyndt at skrive den, så vi må se, hvad der sker."

Den sidste film Pixar har på listen er Biler 3, der får premiere en gang i 2019. Intet ligger fast omkring hvem er tilknyttet filmen endnu, men John Lasseter skal højst sandsynligt være instruktør.

DisneyToon Studios kan de næste fem år kun byde på tre film. Først og fremmest en unavngivet film, der handler om magi og mostre, som er klar en gang i 2017. Denne film får så en fortsættelse i 2019.

Den tredje og sidste film fra DisneyToon Studios er endnu en film i Klokkeblomst-serien, der har den engelske titel Tinker Bell and the Unknown Season. Denne film får premiere i løbet 2020.

Til sidst afslører listen hvornår tre Disney-klassikere bliver udgivet på hjemmevideomarkedet. De første to er Aladdin (6. oktober 2015) og Pinocchio (foråret 2016), der begge bliver udgivet i Diamond Edition-serien.

Den sidste film er Snehvide og de syv små dværge, der ser ud til at blive den første film i en helt ny serie kaldet Ultra Collection. Den bliver udgivet i efteråret 2016.

Kilde: animatedviews.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar til D23 Expo

I denne weekend finder den store Disney-messe "D23 Expo" sted i Californien, hvor der kommer store offentliggørelser. I går var vi klar med det nyeste fra Walt Disney Animation Studios, og i dag har vi fokus på Pixar.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.

Nyt fra Pixars kommende film

I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.

To nye Pixar-film er annonceret

Pixar Animation Studios har netop offentliggjort to nye originale animationsfilm. Men de mange fremmødte på Disney fan-messen D23 fik ikke mange detaljer med på vejen. Selv filmenes titler var hemmelighedsfulde.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.