Efter 20 år bekræfter Disney fanteorien om Aladdin

Nyheder
En fanteori om Disney's Aladdin er nu blevet bekræftet af filmens skabere mere end 20 år siden dens premiere.

Siden filmens blev vist for først gang i 1992 har der svirret rygter om, at handelsmanden i starten af filmen i virkeligheden er ånden fra lampen, Genie, som fortæller om sin tidligere herre Aladdin og deres eventyr sammen.

Det, der i sin tid satte gang i spekulationerne om, de to karakterer skulle være en og samme person, var, at Robin Williams lagde stemme til dem begge, at begge karakterer som de eneste i hele filmen kun har fire fingre på hver hånd og de øvrige lighedstegn som f.eks. det krøllede gedeskæg.

 

Og nu har instruktørerne bag den populære tegnefilm, Ron Clements og John Musker, endelig bekræftet, at det rent faktisk forholder sig sådan!

»Jeg så nogle spekulationer om, at handelsmanden i starten af Aladdin er Genie. Det er sandt!« siger Ron Clements i et interview til det amerikanske underholdningsmagasin E! og fortæller også, at det faktisk var meningen, at Genie skulle have 'afsløret' sig selv til sidst i filmen. Dén del blev dog klippet ud af den endelige udgave af filmen.

Kilde: BT


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.

Nyt om "Tangled Ever After"

Så er der nyt om efterfølgerne til Disney's store succes To På Flugt fra 2010, den nye film bliver en kortfilm og får premiere i USA den 13. Januar 2012

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.