'High School Musical 4' er på vej

Nyheder
Disney har siden 2010 forsøgt at lave en fjerde 'High School Musical'-film, dog uden at komme særligt meget videre med filmen. Men nu ser det ud til, at der er nyt liv i filmen.

Annonceringen af en fjerde High School Musical kommer ti efter den første film havde premiere på Disney Channel og blev hurtigt en af netværkets største hits, med masser af solgte cd'er og de unge skuespillere blev til store stjerner. To'eren debuterede på Disney Channel et år senere og i 2008 kom så af High School Musical 3, der som den første film i serien blev vist i biograferne først. Nu er High School Musical 4 så på vej efter mange års forsøg.

"High School Musical er en del af Disney Channel's DNA," udtaler Disney Channels Worldwide præsident og CCO Gary Marsh. "Det er udtryk for alt det, vi står for. Som en måde at fortsætte denne arv, er vi glade for at annoncere 'starten på noget nyt', da vi lancerer en søgen efter en ny klasse af East High Wildcats til at medvirke i den fjerde High School Musical-film."

High School Musical 4 fokuserer på række nye studrende fra East High, end dem vi har set i de tre tidligere film, og deres konflikter med West High Knights.

Jeffrey Hornaday (Teen Beach Movie og Teen Beach 2) er sat til at instruere og koreografere filmen. Dan Berendsen (Hannah Montana: The Movie) og Peter Barsocchini, der skrev alle tre High School Musical-film, er manuskriptforfatterne på High School Musical 4.

Kilde: hollywoodreporter.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

'High School Musical'-feberen fortsætter

'High School Musical'-filmene har været en enorm succes for Disney. Og derfor skal der fortsat lanceres nye tiltag.

Disney vil lave japansk anime

En japansk udgave af 'Lilo & Stitch' er et af de tiltag Disney er i færd med at søsætte i en animeret offensiv mod det japanske TV-marked.

High School Musical On Stage

High School Musical er verdens mest sete film på kabel-TV med over 260 mio. seere. Soundtracket til filmen er solgt i knap 3 mio. eksemplarer og var det bedst sælgende album i USA i 2006. Og nu skal alt postyret omkring Disney’s monsterhit, omsættes til en forestilling på de skrå brædder i lille Danmark.

Disney Channel mest sete i USA

2007 blev i særdeleshed Disney Channel's år. Især de to kæmpesucceser, 'High School Musical' og 'Hannah Montana' blev grunden til, at kabel-TV-kanalen var den mest sete i USA.