Klip fra 'Junglebogen'

Nyheder
Om cirka to uger har Disney premiere på deres genfortolkning af 'Junglebogen', men mens vi venter kan vi nyde disse klip som Disney har udsendt.

Disneys nyeste udgave af Junglebogen er en genfortolkning af Disney-tegnefilmen fra 1967, som er løst baseret på bogen af samme navn fra 1894.

Blandt stemmerne til junglens dyr finder man store navne som Bill Murray, Christopher Walken, Scarlett Johansson, Idris Elba, Ben Kingsley, Giancarlo Esposito og Lupita Nyong'o.

Junglebogen, der bliver instrueret af Jon Favreau (Iron Man) kan ses i de danske biografer fra den 14. april 2016.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'Junglebogen'

Til dette års Super Bowl offentliggjorde Disney en helt ny trailer til deres nyfortolkning af 'Junglebogen'. Se den her.

Klip fra 'Zootropolis'

Der er under to uger til at 'Zootropolis' rammer de danske, og mens vi venter kan vi nyde disse nye klip som Disney har sendt ud.

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

Flere klip fra 'Den gode dinosaur'

I forgårs var Pixar klar med en håndfuld klip til deres kommende animationsfilm 'Den gode dinosaur'. Nu er studiet så klar med endnu en portion klip fra filmen.

Klip fra 'Den gode dinosaur'

Pixars næste store animationsfilm, 'Den gode dinosaur', rammer de amerikanske biografer om under 2 uger, mens vi i Danmark må vente til januar. I mellemtiden kan man nyde en håndfuld klip fra filmen, som Pixar netop har udsendt.

Første lange klip fra 'Inderst Inde'

Pixars næste store animationsfilm 'Inderst Inde' får premiere på den 68. Cannes Film Festival, der strækker sig fra den 13. maj til den 24. maj. I den anledning har studiet udgivet det første klip til filmen.