Første trailer til 'Moana' er ude

Nyheder
Efter at have gået stille med dørene i et halvt års tid, er Disney endelig klar til at give os en trailer til deres kommende animationsfilm 'Moana' (der har fået den danske titel 'Vaiana'). Se den her.

Disneys kommende klassiker bliver instrueret af de store Disney-veteraner John Musker og Ron Clements, der tidligere har stået bag film som Den Lille Havfrue, Aladdin, Herkules og senest Prinsessen & Frøen.

Vaiana kan ses i de amerikanske biografer fra den 23. november, mens vi i Danmark må vente til den 2. februar 2017.

Kilde: youtube.com, comingsoon.net, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'Vaiana'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm 'Vaiana'. Se den her.

Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Japansk trailer til 'Brave'

En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.