Disney i 2017

Nyheder
2017 bliver et år hvor Disney har store film på programmet, gensyn med gamle venner på tv-skærmen og en række nye attraktioner i deres parker. Læs mere her, for at få et overblik over hvad Disney har at byde på.

Her er en liste over de film Disney har klar i biograferne i løbet af 2017.
Beauty and the Beast: USA: 17. marts, DK: 16.marts
Born in China: USA: 21. april, DK: Er ikke sat til at få dansk premiere
Guardians of the Galaxy vol. 2: USA: 5. maj, DK: 4. maj
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tells No Tales: USA: 26. maj, DK: 24. maj
Biler 3: USA: 16. juni, DK: 31. august
Spider-Man: Homecoming: USA: 7. juli, DK: 6. juli
Thor: Ragnarok: USA: 3. november, DK: 2. november 
Coco: USA: 22. november, DK: 8. februar 2018
Star Wars: Episode VIII: USA: 15. december, DK: 14. december

De danske biografer kan desuden se frem til endnu en Disney-film i 2017, der havde amerikansk premiere sidste år, nemlig Vaiana der kan ses i de danske biografer fra den 2. februar.

På tv-fronten er 2017 et år, hvor en række af Disneys serier stopper. Det drejer sig om Girl Meets World, Penn Zero: Part-Time Hero og Liv and Maddie. Men det bliver også et år, hvor Disney er klar med nogle nye serier. Vi kan blandt andet se frem til Tangled: The Series, Big Hero 6: The Series, Andy Mack og Mickey and the Roadster Racers

Som prikken over i'et, så er Disney til sommer også klar med en helt ny omgang DuckTales (på dansk Rip, Rap og Rup på eventyr), hvor der blandt stemmerne kan findes skuespilleren David Tennant som de fleste kender fra serien Doctor Who. Hvornår DuckTales og alle de andre serier kommer til Danmark vides ikke endnu.

Marvel er også klar med en række serier, som vil blive udgivet på Netflix i løbet af 2017. Det drejer sig om Iron Fist, The Defenders og The Punisher, hvor det indtil videre kun er lagt fast hvornår Iron Fist bliver udgivet, 17. marts.

Når kigges nærmere på Disneys temaparker, så er 2017 et år hvor nogle attraktioner lukker for at gøre plads til nye. F.eks. vil Buzz Lightyear Astro Blasters i Hong Kong Disney lukke til fordel for Ant-Man Ride, og The Twilight Zone Tower of Terror i Disney California Adventure erstattes af Guardians of the Galaxy - Mission: BREAKOUT! som åbner en gang i sommeren.

Men 2017 bliver også et, hvor parkerne er klar med en række helt nye attraktioner.
Den 11. januar åbner Iron Man Experience og Iron Man Tech Showcase i Hong Kong Disneyland, 18. marts åbner Disneyland Paris dørene op for Star Tours: The Adventures Continue, senere i foråret er Hong Kong Disneyland Resort klar til at åbne hotellet Disney's Explorers Lodge, og Tokyo DisneySea er i maj klar med Nemo & Friends SeaRider.

Kilde: kino.dk, disney.wikia.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

En stor kvindestemme er gået bort

Stemmeskuespilleren June Foray er død i en alder af 99 år. I løbet af hendes mere 70 år lange karriere har hun været stemmen bag nogle af animationens mest kendte figurer.

Nyt kig på 'Tangled Before Ever After'

Tilbage i efteråret fik vi et lille kig på den kommende serie 'Tangled: The Series'. Nu kommer det frem, at serien vil blive lanceret sammen med en spillefilm med titlen 'Tangled Before Ever After'. Se traileren til Disney Channel-filmen her.

Disney i 2016

2016 bliver et år hvor Disney blandt har jubilæum, premiere på to film fra Walt Disney Animation Studios, samt en række nye serier på vej.

Disney i 2015

2015 bliver et år hvor Disney blandt har jubilæum, premiere på hele to Pixar-film, samt en række nye serier på vej.

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.