Ny trailer til 'Biler 3'

Nyheder
Pixar Animation Studios er klar med en ny trailer til 'Biler 3', der er en fortsættelse til 'Biler 2' fra 2011. Se den her.

På rollelisten finder vi gamle kendinge som Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Bonnie Hunt og Cheech Marin. Men filmen byder også på nogle nye stemmer fra blandt andet Cristela Alonzo og Armie Hammer.

Biler 3, der bliver instrueret af debutanten Brian Fee, får amerikansk biografpremiere den 16. juni, mens de danske biografer må vente til den 31. august.

Kilde: youtube.com, kino.dk, imdb.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Biler 3'

Der er under en uge til, at 'Biler 3' får premiere i de amerikanske biografer. Alligevel har Pixar valgt, at udgive en lille trailer her på falderebet.

John Lasseter løfter sløret for kommende film

I søndags fandt den store prisuddeling BAFTA sted ved Royal Albert Hall i London, og en af de mange gæster ved ceremonien var John Lasseter, der på den røde løber snakkede med HeyUGuys omkring nogle af Disney og Pixars kommende film.

Første trailer til 'Biler 3' er ude

Lynet McQueen er klar til en ny omgang på racerbanen i den allerførste trailer i Pixars 'Biler 3'. Se den her.

Endnu en trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med endnu en trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den her.

Ny trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med en helt ny trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den nye traileren her.

Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.