Disneys Oscar-nomineringer anno 2017

Nyheder
De nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og Disney er godt repræsenteret i de forskellige kategorier. Se nomineringerne her.

Fem af Disneys spillefilm fra det foregående år er til at finde blandt dette års Oscar-nominerede, hvor tre af disse film kæmper om én bestemt pris. Disneys nomineringer ser således ud:

Bedste animationsfilmVaiana og Zootropolis
Bedste sang: 'How far I'll go' fra Vaiana
Bedste lydmiks: Rogue One: A Star Wars Story
Bedste visuelle effekter: Rogue One: A Star Wars Story, Doctor Strange og Junglebogen
Bedste animerede kortfilm: Piper

Se et klip fra Pixar-kortfilmen Piper nedenunder:

Her kan du høre sangen 'How far I'll go' fra Vaiana:

Den måske vigtigste kategori for Disney ved Oscaruddelingen er Bedste animationsfilm, hvor Disney's to nominerede (Vaiana og Zootropolis) skal kæmpe imod Kubo and the Two Strings, My Life as a Courgette og The Red Turtle.

Oscar-statuetterne uddeles den 26. februar.

Kilde: oscar.go.com, youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys Oscar-nomineringer anno 2016

De nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og Disney er repræsenteret i en del af de tekniske kategorier. Se nomineringerne her.

Disney vandt to Oscars

De meget eftertragtede Oscar-statuetter er nu blevet delt ud, og Disney vandt to hjem; nemlig for Bedste animationsfilm og Bedste animerede kortfilm.

Disneys Oscar-nomineringer

Alle de nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og Disney er godt repræsenteret i en del af kategorierne.

Disney får den kolde Oscar-skulder

Alle de nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og for første gang i mange år, er Disney meget svagt repræsenteret.

"Toy Story 3" nomineret til en Oscar for bedste film

Disney og Pixar er nu på nippet til at vinde den fornemmeste filmpris i verden i den mest prestigefyldte kategori. "Toy Story 3" blev i dag nomineret til årets bedste film. Disney fik i alt 11 nomineringer. Se dem alle her.

Oscar'ernes Herre

Ingen person i filmhistorien har vundet så mange Oscar-statuetter som Walt Disney. I løbet af hans 44 år lange karriere vandt han intet mindre end 26 Oscars og nåede at blive nomineret hele 59 gange.