John Lasseter løfter sløret for kommende film

Nyheder
I søndags fandt den store prisuddeling BAFTA sted ved Royal Albert Hall i London, og en af de mange gæster ved ceremonien var John Lasseter, der på den røde løber snakkede med HeyUGuys omkring nogle af Disney og Pixars kommende film.

John Lasseter kom blandt andet meget kort ind på Brad Birds De Utrolige 2, som er sat til at få premiere næste år. "Det er den film jeg også har ventet på ... Jeg er en stor fan af den. Jeg hjalp med at lave den, men jeg er en stor fan af den."

Endvidere snakkede John også om Pixars kommende animationsfilm Biler 3."Vi er virkelig begejstrede for den ... Biler 3 kommer virkelig til at overraske alle. Den er så følelsesladet, og virkelig sjov - den er fantastisk. Vi har en helt ny måde, som vi rendere vores billeder ... og bilerne ser ægte. Den vil være chokerende følelsesmæssig for folk. Når de ser den, vil de de ikke tro det." Biler 3 er klar i de danske biografer den 31. august i år.

Med på vejen fortalte Lasseter også lidt om Vilde Rolf 2: "Denne gang kommer Rolf og Vanilje von Schlick ind på internettet. En WiFi-router bliver tilsluttet i arkaden ... og det er hysterisk morsom, hvordan filmskaberne har spiddet alt på internettet." Vilde Rolf 2 er fastlagt til at få amerikansk biografpremiere 9. marts 2018.

Kilde: heyuguys.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Biler 3'

Der er under en uge til, at 'Biler 3' får premiere i de amerikanske biografer. Alligevel har Pixar valgt, at udgive en lille trailer her på falderebet.

Ny trailer til 'Biler 3'

Pixar Animation Studios er klar med en ny trailer til 'Biler 3', der er en fortsættelse til 'Biler 2' fra 2011. Se den her.

Første trailer til 'Biler 3' er ude

Lynet McQueen er klar til en ny omgang på racerbanen i den allerførste trailer i Pixars 'Biler 3'. Se den her.

Nyt fra 'De Utrolige 2'

I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

Biler 2 får premiere 1 år tidligere

Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011.

Skjulte henvisninger i Pixar-film

Pixar Animation Studios har for vane at gemme små henvisninger og krydsreferancer til deres egne produktioner i deres film og kortfilm.