Sjældent Anders And-legetøj fundet i Afrika

Nyheder
To yderst sjældne Disney-produkter er for nylig blevet fundet i en landsby i Afrika.
To yderst sjældne Disney-produkter er for nylig blevet fundet i en landsby i Afrika. [866,420] Et amerikansk ægtepar var for nylig på ferie i Sydafrika og blev særdeles overraskede da de tilfældigvis faldt over et værdifuldt levn fra den vestlige verden. I en lille landsby i nærheden af Johannesburg blev ægteparret inviteret indenfor af en lokal familie. Og her blev de præsenteret for den indfødte families mest elskede pyntegenstande: To stykker Anders And-legetøj fra 1930'erne. Samleobjekterne har været bevaret i familien siden de modtog dem som gaver fra amerikanske missionærer. Det ene stykke legetøj er en optrækkelig Anders And-karussel i original emballage. [865,450] [867,450] Det andet stykke legetøj er en optrækkelig, mekanisk Anders And-figur også i original og velbevaret emballage. [871,450] [868,450] [870,450] Begge produkter er produceret i celluloid. De er blevet fremstillet i Japan i 1934 - 1935. Æskerne er desuden forsynet med den tidlige copyright-tekst, "Walt E. Disney". Det amerikanske ægtepar købte legetøjet af den lokale familie for et hemmeligt beløb, og blev for nyligt sat til salg på henholdsvis eBay og Hake's Americana. Kilde: Hiperian, AP

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-pirater på LEGO-togt

Når kaptajn Jack Sparrow sætter sejl mod nye eventyr i Disney's "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" kunne han meget vel gøre det i en Lego-udgave af sit sejlskib. En hel række af nye LEGO-produkter i "Pirates"-tema har set dagens lys. Her kan du få et nærmere kig på alle modellerne.

Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

Den ultimative Wall-E robot

Disney Consumer Products har netop løftet sløret for en af efterårets mest ventede stykke legetøj: Den ultimative Wall-E robot.

Anders And-tegning til 152.000 kr.

En særdeles sjælden og dyr tegning af Anders And er til auktion i USA.

Stjålne mickey-tegninger fundet

To værdifulde vandfarve-tegninger fra Fantasia er nu dukket op, 17 år efter de blev stjålet.

Mickey og Anders i retten

I en bizar fejl i det italienske retsvæsen, blev både Mickey Mouse og Anders And indkaldt til et retsmøde.