Pixar-film bliver til tegneserier

Nyheder
Pixar's række af succesfulde film skal nu forvandles til tegneseriehæfter.
Pixar's række af succesfulde film skal nu forvandles til tegneseriehæfter. [957,310] Disney Publishing Worldwide og det uafhængige tegneserieforlag Boom! Studios, der blev stiftet i 2005, har indgået en aftale om at forvandle størstedelen af Pixar's filmhits til tegneserier. Efter planen skal alle film fra Toy Story og Find Nemo til De Utrolige og Wall-E bruges som baggrund for de nye eventyr. [959,275] Et af de mest lovende hæfter, bliver muligvis serierne om De Utrolige, der bliver skrevet af Boom! Studio's chefredaktør, Mark Waid (Fantastic Four, The Flash), med forsideillustration af Darwyn Cooke (The New Frontier, Spirit). [958,280]DVD-cover af Darwyn Cooke til Corridoors of Blood. Tegneserierne vil blive målrettet det yngre publikum (fra de ældste teenagere til unge i midten af 20'erne). Og indtil videre vil hæfterne udelukkende udkomme i USA og Canada. I øvrigt har Boom! Studios efter sigende også indgået en aftale med Paramount Pictures om at forvandle Godfather-filmene til tegneseriebøger. Kilde: Boom! Studios, Disney.com Se liste over alle de seneste nyheder.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel skal udgive Pixar som tegneserie

Marvel vender tilbage til sine rødder som forlag og udgiver af tegneserier med deres velkendte superhelte som Spiderman, X-Men og Iron Man. Men nu er det Pixar's animerede stjerner der står i kø for at få talebobler.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.

Skjulte henvisninger i Pixar-film

Pixar Animation Studios har for vane at gemme små henvisninger og krydsreferancer til deres egne produktioner i deres film og kortfilm.

Live-action i Wall-E

Man kan efterhånden tegne en nogenlunde skitse over tidsforløbet i sommerens nye storfilm, Wall-E. Og så er det blevet afsløret at der både vil være live-action og animation i filmen.