"Vi er alle ænder" - portræt af Jakob Stegelmann

Interviews
Disney Online mødtes med Troldspejlets Jakob Stegelmann og fik en snak om tegneserier generelt og om, hvorfor Andeby er relevant for alle danskere.
Disney Online mødtes med Troldspejlets Jakob Stegelmann og fik en snak om tegneserier generelt og om, hvorfor Andeby er relevant for alle danskere.


Disney Online's redaktør Roald Bergmann besøgte i forbindelse med en studieopgave DR-Byen, for at lave et mini-portræt af en af Danmarks største Disney-kendere, Jakob Stegelmann.

Herunder kan du se indslaget.

Varighed: 5:34


Interview og tilrettelæggelse: Roald Bergmann
"Studievært": SV
Kamera og speak: Simon Carlsson

Stegelmann var blandt andet med til at lancere Disney Sjov på DR.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

Krig mellem Anders And og Chip & Chap censureret fra juleshow

Disneys Juleshow på DR har ikke altid været så idyllisk og hyggeligt som vi kender det i dag. I "gamle dage" var det fyldt med bomber og skyttegrave.

Gense Disney Sjovs uforglemmelige TV-introer

Nyd alle de skønne introvideoer til elskede Disney-serier som bl.a. Luftens Helte, Rip, Rap & Rip på Eventyr, Nøddepatruljen og Darkwing Duck.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Anders Lund Madsen skriver historie til Anders And-blad

Talkshowværten Anders Lund Madsen har fået lov til at forfatte en historie til en kommende udgivelse af Anders And & Co.