Disney laver Oscar-aftale med DR og TV2

Nyheder
TV2 og DR har indgået en toårig aftale med Disney om at transmitere fra verdens største filmbegivenhed.
TV2 og DR har indgået en toårig aftale med Disney om at transmitere fra verdens største filmbegivenhed.
 
 
Igen i år er danskerne sikret en plads i sofaen foran tv-skærmen når Oscar-uddelingen løber af stablen i Kodak Theater i Hollywood. Disney ejer, gennem tv-stationen ABC, rettighederne til prisshowet. Og Disney har netop lavet en aftale der giver TV2 og DR lov til at transmitere fra Oscar-uddelingen i både 2009 og 2010.
 
Det bliver TV2 Film der kommer til at stå for den natlige, direkte transmision, mens DR2 vil sende halvanden times sammendrag aftenen efter.
 
  • Oscar-uddelingen starter søndag aften d. 22. februar og fortsætter til cirka kl. 06:00 om morgenen.
 
Og netop Disney må være særligt spændte på denne aften, da de har indstillet både Wall-E, Bolt, High School Musical 3, Narnia: Prince Caspian og Miracle At St. Anna til sammenlagt mere end 43 kategorier. Først d. 22. januar vil de nominerede blive offentliggjort.

Og hos Disney hviler øjnene især på robotten Wall-E der prøver at blive den første animationsfilm til at hædres som Bedste Film.
 
Kilde: TVtid.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney får den kolde Oscar-skulder

Alle de nominerede til dette års Oscar-uddeling er netop blevet offentliggjort, og for første gang i mange år, er Disney meget svagt repræsenteret.

God jul fra Disney Channel

Traditionen tro ønsker Disney Channel at skabe lidt ekstra magi omkring juletiden og byder på masser af film i juledagene.

"Toy Story 3" nomineret til en Oscar for bedste film

Disney og Pixar er nu på nippet til at vinde den fornemmeste filmpris i verden i den mest prestigefyldte kategori. "Toy Story 3" blev i dag nomineret til årets bedste film. Disney fik i alt 11 nomineringer. Se dem alle her.

'Op' styrer mod Oscarfest

Mens Pixar's 10. film går sin sejrsgang i biograferne her i Danmark, høster den også nogle af årets største roser fra anmelderne. Og de fleste regner med, at 'Op' vil vinde en Oscar for Bedste Animerede Film - men Pixar vil mere end blot dét.

Wall-E's awards

Wall-E var en af de bedst anmeldte film i 2008. Her kan du følge robottens jagt på de mange priser og titler.

Disney's Oscars

Walt Disney er stadig manden, der har vundet flest priser i Oscar-historien. Og hans tegnefilms-selskab fortsætter med at hive de eftertragtede trofæer hjem. Her er en liste over Disney's Oscar-nomineringer og vindinger gennem tiderne.