Monsters, Inc. 2 i 2013?

Rygter
Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.
Ifølge en række hints i den seneste tid tyder meget på, at der kunne være en efterfølger til Monsters, Inc. på vej.
 
 
I et interview med Pixar-instruktøren Pete Docter, bliver han spurgt om hvorvidt animationsstudiet spekulerer i endnu en Monsters, Inc.-film. Docter svarer, at han ikke kan afvise idéen.
 
Derudover har en journalist fra Ain't It Cool News fundet et dokument på internettet der viser, at en række Pixar-medarbejdere har søgt gentagne gange på Google efter søgeordene "Monsters 2013".
 
Selvom der kan være tale om tilfældigheder, vokser forhåbningerne hos Pixar-fans om at endnu en Monsters-film vil se dagens lys evt. i 2013. Dette ville falde godt i hak med den nyåbnede Monsters, Inc.-forlystelse i Tokyo Disneyland samt den kommende forlystelse i Disneyland i Californien.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Monsters, Inc.-efterfølger bliver udskudt til 2013

Af ukendte årsager bliver Monsters 2 forsinket og vil først få premiere i 2013. Til gengæld vil en anden animationsfilm fra Disney komme i biografen tidligere end forventet.

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Bag kulisserne på 'Op'

Instruktør og producer på Pixars 10. film tager i disse tre videoer publikum med bag om filmens tilblivelse.

'Monsters, Inc. 2' under forberedelse

Det lader nu til at en fortsættelse til hitfilmen 'Monsters, Inc.' er under forberedelse.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.

Pixar laver Monsters Inc. 2

Mike og Sulley vender tilbage i en fortsættelse instrueret af manden bag Up.