'Find Nemo' på skøjter

Nyheder
Først blev pixar-filmen Find Nemo sat på de skrå brædder i en teateropsætning i en af Disney's temaparker. Nu skal hele det undersøiske univers ud på isen i en særudgave af Disney On Ice.
Først blev pixar-filmen Find Nemo sat på de skrå brædder i en teateropsætning i en af Disney's temaparker. Nu skal hele det undersøiske univers ud på isen i en særudgave af Disney On Ice.Siden Disney Theatrical Productions lavede Broadway-opsætningen af Løvernes Konge i 1997 har Disney haft enorm succes med at lave teaterversioner af deres største film som Skønheden & Udyret, Den Lille Havfrue, Toy Story og Mary Poppins. Og i en årrække har Find Nemo haft sit eget liveshow i Disney's dyrepark, Animal Kingdom i Walt Disney World. Og opsætningen af historien om klovnefisken Nemo, har trukket tilstrækkeligt mange fulde huse til at Disney-koncernen nu vil sende showet til Europa. Men ikke i sin originale form. Selvom historien udspiller sig i de varme australske vande, skal showet denne gang udspille sig på skøjter og is.

Om 14 dage starter en større turné i Frankrig og England, hvor det verdenskendte skøjteshow, Disney On Ice, vil udfolde sig i en special-version efter Pixar's 'Find Nemo'. Herunder kan du se en række billeder fra generalprøven for få dage siden:Kilde: B.S. Disney

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Gigant-show skaber tiltrængt virkelighedsflugt i Japan

Et af Disney's mest sejlivede og spektakulære live-shows havde i nat dansk tid premiere i en ny japansk version i forlystelsesparken Tokyo DisneySEA. Og rekordmange publikum var vidne til, hvad flere japanske medier har kaldt "den bedste og mest tiltrængte virkelighedsflugt nogensinde".

Mød Disney-figurer på skøjter i Malmø

De største helte fra Disney Sjov kommer til Malmø i vinterferien, når det magiske skøjteshow Disney On Ice snart kan opleves på den anden side af Øresund.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Vind billetter til Disney On Ice (AFSLUTTET!)

Midt i den danske isvinter lægger det fantastiske skøjteshow Disney On Ice vejen forbi Danmark. Her kan du vinde billetter til den uforglemmelige forestilling

Vind billetter til Mary Poppins i Det Ny Teater

Musicalen der er baseret på P.L. Travers' fortællinger og Walt Disney-filmen fra 1964 kommer nu til Danmark i en enestående sceneopsætning samme sted, hvor Skønheden & Udyret tog danskerne med storm for fem år siden. Klik her og vind billetter til forestillingen.

Disney-shows invaderer Danmark

Februar byder på en hel skov af storslåede Disney-forestillinger på dansk jord. Både efterfølgeren til den succesfulde danske High School Musical-forestilling, en ny omgang Disney On Ice samt Broadways Mary Poppins-opsætning på Det Ny Teater får alle premiere denne måned. Og du kan vinde billetter til det hele.