Nyt Anders And-blad på vej til de yngste

Nyheder
I løbet af et års tid kommer der et nyt Anders And blad på marked, hvis målgruppe bliver de helt små under 6 år
  
 
I løbet af et års tid kommer der et nyt Anders And blad på marked, hvis målgruppe bliver de helt små under 6 år, den har iøjeblikket arbejdertitlen "Anders And Junior".
Junior bladet vil blive lettere at gå til for de helt små, med færre talebobler, mindre tekst og flere opgaver, man kan løse.
Anders And Junior er fortsat i støbeskeen, men det blive formentlig et månedsblad.
 
Det traditionele Anders And & Co. blad vil forsat have mest fokus på de 7-12 årige, men også de voksne har stor glæde af Anders And & Co. og det har Egmont imødekommet, da man relanceret Anders And Ekstra sidste år, netop for at give de voksne ande-entusiaster et månedligt blad, som hvert måned har et nyt tema, iøjeblikket med klassiske Don Rosa historier, den nye italienske serie om X-Mickey og så flyttede det gamle Tankestreger opgavehæfte også ind i Anders And Ekstra sidste år, som mest henvender sig til yngere børn, men mon ikke det flytter over i den kommende Anders And Juinor sådan at Anders And Ekstra udelukkende bliver for det voksne ande-publikum.
 
Kilde: politikken.dk
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Anders And & Co. flytter ind i din smartphone

Nu kan man hente hele Andeby-universet ned fra nettet. Den nye Anders And-app gør det muligt for første gang at udvælge sine yndlingshistorier digitalt.

Gæstestjerner kan ikke redde Anders And

I det nyeste nummer af Anders And & Co florerer mobningen frit i Rip Rap og Rups klasse. Historien er et forsøg på at give bladet en mere social ansvarlig profil. Tidligere har man forsøgt sig med fiktive gæstestjerner i bladet for at løfte salget.

Ny tegnefilm med Disney-trioen på vej

Til sommer kommer en ny håndtegnet film om Peter Plys, og nu ser det ud til at Disney arbejder på en film med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule i hovedrollerne.

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Anders And-forfatter: Når vi mister respekten for figurerne, er det slut

Maya Åstrup har skrevet bryllupsplaner ind i Anders' liv, og det er helt okay, mener hun. Så længe det går galt.

Glemte Disney-serier uden censur i Anders And Ekstra

I gamle dage var der ikke censur på tegneserier og figurerne kunne ofte foretage sig ting, som ville være umulige idag. selv Mickey Mouse, Fedtmule & Anders And, og nu har Egmont fundet nogen af dem frem fra gemmerne, og de fleste har ikke tidligere udgivet herhjemme.