Kæmpe 'Alice i Eventyrland'-udstilling kommer til København

Rygter
Disney's hypede Tim Burton-film med Johnny Depp i hovedrollen bliver snart markedsført over hele verden. Og det kan betyde et helt unik Disney-visit i Danmarks hovedstad.
Disney's hypede Tim Burton-film med Johnny Depp i hovedrollen bliver snart markedsført over hele verden. Og det kan betyde et helt unik Disney-visit i Danmarks hovedstad.
 

Udstillingsbygningens beklædning hvor man kan se Depp som Den Gale Hattemager.

Verdens største film/tegneserie/animations-messe, ComicCon, har netop takket af efter endnu en succesfuld omgang i San Diego i USA. En af messens helt store trækplastre var Disney's reklamefremstød for deres 2010-film, 'Alice i Eventyrland' der bliver instrueret af Tim Burton ('Edward Saksehånd', 'Sweeney Todd', 'A Nightmare Before Christmas').


For at komme ind i udstillingens gallerisal skal man først en tur gennem det
veludstyrede kaninhul.


Walt Disney Pictures' Alice-udstilling var den mest omfattende og spektakulære på hele messen. På messens sidste dag fortalte en af udstillingens ansvarlige, at alle props og kostumer skal på en verdensturné. Hele udstillingen bliver pakket forsigtigt sammen og sendt til Japan, Canada, Australien og Europa.


Der er dækket op til Hattemagerens næste te-selskab.

Talsmanden for Alice-udstillingen, James Cunnily, gav flere navne på byer der skulle besøges: Madrid, Toronto, Berlin, London... og en skandinavisk hovedstad(!). Da en journalist fra Ain't It Cool News spurgte mere ind til hvilken hovedstad der var tale om, løftede Cunnily sløret: "Det er ikke endeligt besluttet endnu, men hvis timingen er på plads, ville det være fordelagtigt at lande i København under klimatopmødet".


Tilsyneladene skal Alice i denne filmversion ud i kampsituationer.
Udstillingen viser hendes håndlavede rustning.


Så hvis alting flasker sig for Disney's næste store PR-karavane, kan danskerne få en speciel mulighed for at træde ind i Disney's og Burton's fortryllende verden i slutningen af 2009.


Sværdet tilhører Den Gale Hattemager (Johnny Depp)
mens Alice er den retmæssige ejer af skjoldet.


Udstillingen har taget 1½ måned at sammensætte og bygge og kan opsættes hvor som helst i verden i løbet af 3 - 4 dage. Ud over imponerende udsmykning og kostumer, vil gæsterne også få mulighed for et nærmere kig på sjældne artwork-tegninger, manuskript-kladder og miniaturemodeller over filmens kulisser.

 
Hjerter Dronning's kjole.


Hjerter Dronning's tronstol i fuld størrelse.


En kæmpe-Alice pynter udstillingens udgang til den virkelige verden.

'Alice i Eventyrland' får premiere i USA den 5. marts. Du kan finde trailere, billeder og flere nyheder om filmen her.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Avril Lavigne, Tokio Hotel, The Cure og Franz Ferdinand i 'Alice I Eventyrland'

Musikken til Disney's kommende Tim Burton-film, 'Alice I Eventyrland', bliver leveret fra flere populære fronter. Se alle kunstnerne her.

Første plakat til Burtons 'Alice in Wonderland'

I Disney's nye version af 'Alice i Eventyrland' bliver Alice åbenbart overskygget af en anden af filmens karakterer. Den første filmplakat har i hvert fald udelukkende plads til Johnny Depp.

Ny aftale på vej mellem DreamWorks og Disney

Jeffrey Katzenberg, medstifter af DreamWorks og i dag chef for DreamWorks Animation, har siden 1990'erne haft et særdeles dårligt forhold til The Walt Disney Co. Alligevel lader det nu til at Disney fremover skal distribuere DreamWorks' filmproduktioner.

2011: Det Magiske År

Af uvisse årsager har The Walt Disney Company en usædvanligt lang række initiativer der alle bliver søsat i 2011. Disneys egne folk snakker internt om, at netop dette år bliver helt særlig magisk.

Disney vil købe Yahoo og EA

Gigantkoncernen Disney kan være på vej til at blive endnu større med et muligt opkøb af både Yahoo og Electronic Arts.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.