Rob Marshall instruktør på "Pirates of the Caribbean 4"?

Rygter
Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.
Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.
 
Disney og produceren Jerry Bruckheimer er ivrige efter at få skudt det næste kapitel i den skumsprøjtende "Pirates of the Caribbean"-franchise i gang - og helst inden Johnny Depp kaster sig over westernfilmen "The Lone Ranger".
 
Johnny Depp, som sin elskede figur Jack Sparrow
 
Filmselskabet har derfor været på jagt efter en instruktør, der kan udfylde Gore Verbinskis sko, efter at Verbinski forlod projektet til fordel for "Bioshock". Og ifølge rygterne så skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4": Rob Marshall.
Marshall fik sin instruktørdebut med musicalen "Chicago", der vandt Oscar for bedste film i 2003, og han har efterfølgende stået bag "Mit liv som Geisha" og senest den kommende musical "Nine".
 
Rob Marshall
 
"Pirates of the Caribbean 4" får efter planen premiere i USA 25. november 2010.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.

Johnny Depp i 'Pirates 4'

Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.

Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.

Pirates 4 indspilles næste år

Trilogien med Jack Sparrow i front skal fortsættes med mindst én film mere. Og ifølge rygterne starter indspillingerne næste år og med premiere i 2011.