'Pirates of the Caribbean 4's-plot afsløret?

Rygter
Handlingen til næste 'Pirates of the Caribbean' er måske blevet afsløret.
Handlingen til næste 'Pirates of the Caribbean' er måske blevet afsløret.
 
Det fjerde eventyr i den populære 'Pirates of the Caribbean'-franchise er godt i gang med at tage form. Og efter hvad nyhedssitet Hollywood Elsewhere siger, bekræfter kilder, at handlingen vil tage udgangspunkt i Jack Sparrow og Kaptajn Barbossas søgen efter Ungdommens Kilde.
Der vil muligvis også være en Kaptajn Nemo-agtig skurk. Det er også stadig uklart, om Russell Brand (kendt fra filmen 'Droppet af Sarah Marshall') vil optræde som Jack Sparrows yngre bror Jonathan.
 
Russell Brand
 
Optagelserne til "Pirates of the Caribbean 4" skulle ifølge Disney starte til april næste år, og filmen vil få premiere engang i 2011.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.